kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5160
EURO
34,8278
STERLIN
40,5074
BITCOIN
$65.984
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
11°C
LONDRA
11°C
Kapalı
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Kraliyet ailesinin sırlarını Netflix’e satacak mı?

Kraliyet ailesinin sırlarını Netflix’e satacak mı?
21.04.2022
0
A+
A-

Son on yılda ilk defa abone sayısında düşüş yaşayan video akış platformu Netflix; piyasalarda zorlu günler geçirirken, yeniden yükselme umudunu iki sansasyonel isme bağlamış olabilir. Kraliyet yorumcuları, aileden ayrılan Meghan Markle ve Prens Harry ile anlaşması olan platformun, çiftten beklentisinin artık daha da yüksek olabileceğini ileri sürüyor.

Netflix ve Sussex çifti arasındaki milyon dolarlık anlaşma, akış platformunun piyasalarda yaşadığı düşüşle artık çok daha önemli hale geldi. Netflix, henüz içerik alamadığı Meghan Markle ve Prens Harry’den üretim beklerken saraya yakın kaynaklar da Prens Harry’i, ticarî çabaları uğruna Kraliçe Elizabeth ile özel ilişkisi üstüne oynamakla suçluyor.

Bir kraliyet yazarının görüşüne göre, Prens Harry Netflix ile yaptığı anlaşma gereği Amerika’daki güvenilirliğini, Kraliçe üzerinden sağlamaya çalışıyor.

Araştırmacı gazeteci ve ödüllü biyografi yazarı Tom Bower, MailOnline’a verdiği demeçte; Sussex Dükü’nün, sarayın pazarlama ve ticari çabalarını engellemesini önlemek için büyükannesiyle olan ilişkisi üzerine oynuyor.

GÜVENİLİRLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KRALİÇE İLE İLİŞKİSİNİ KULLANIYOR

Şu anda Meghan Markle’ın biyografisini yazan Bower, “Amerika’daki ve Netflix’teki güvenilirliğini artırmak için Kraliçe ile özel bir ilişki kurması gerekiyor” diyor.

Prens Harry ve Meghan Markle, kendi ticari çıkarlarını sürdürmek için Kraliyet görevlerinden ayrılmayı seçtiler, ancak çift, aileyi sürekli yardım için zorluyor. Bower’ın yorumları da Prens Harry’nin Birleşik Krallık İçişleri Bakanlığı ile devam eden güvenlik tartışması sırasında geliyor.

Son verdiği röportajda güvenlik şüpheleri nedeniyle Londra’da büyükannesinin Platinum Jubilee kutlamalarına katılıp katılmayacağı konusunda şüphe duyduğunu belirten Prens Harry, ‘Benim için ev şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde. Ve bu şekilde hissettiriyor” diyor.

KRALİYET SIRLARINI SATACAK MI?

Bir başka kraliyet uzmanı ise, akış hizmeti bu yılın ilk üç ayında 200.000 abone kaybettikten sonra Sussex çiftinin, Netflix yöneticilerinden daha fazla kraliyet içeriği üretme konusunda ciddi baskılarla karşılaşabileceğini iddia etti.

Şirketin, kullanıcı tabanının on yıldan fazla bir süredir ilk kez küçüldüğünü ve toplam abone sayısının 2021’in ilk çeyreğinde 221,8 milyondan 221.6 milyona düştüğünü söylemesiyle Netflix hisseleri yüzde 25’ten fazla düştü. Bu durum da Eylül 2020’de 100 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayıp henüz herhangi bir içerik üretmemiş olan Meghan Markle ve Prens Harry üzerinde bir baskı kurulabileceği iddialarını güçlendiriyor.

ANLAŞMA VAR ÜRETİM YOK

Geçen yıl nisan ayında çiftin Archewell Productions kolu, Invictus Games hakkında Heart Of Invictus adlı bir belgeseli duyurdu. Ve son günlerde Lahey’deki etkinlikte çifti bir kamera ekibi takip etti.

Ayrıca Temmuz 2021’de Markle’ın 12 yaşındaki bir kızın maceraları hakkında Pearl adlı çocuklar için bir seri yarattığı ortaya çıktı; ancak yapımla ilgili henüz hiçbir çalışma gerçekleşmedi.

Kraliyet yorumcusu Richard Fitzwilliams, daha fazla kraliyet içeriği elde etmek için Netflix yöneticilerinden olası bir baskı görülebileceği konusunda uyardı.

Fitzwilliams MailOnline’a şunları söyledi: “New York Times’a göre, Eylül 2020’de Harry ve Meghan Netflix ile 100 milyon dolar değerinde bir anlaşma imzaladıklarında, şirket yükselişe geçti. Tartışmalı olsa da uluslararası bir hit olan The Crown’u üretmenin yanı sıra iki kraliyet üyesine sahip olmak şüphesiz bir prestijdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.