kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
STERLIN
40,6061
BITCOIN
$64.545
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ayia Napa’dan öldürülen George Flow’un ailesi hala adalet arayışında

Ayia Napa’dan öldürülen George Flow’un ailesi hala adalet arayışında
23.02.2022
0
A+
A-

GÜNEY Kıbrıs’ta öldürülen İngiliz gencin ailesi, uzun süredir devam eden adalet mücadelesinde daha sonra Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle buluştu. George Low cinayetinin iki zanlısının Türkiye’de saklandığı düşünülüyor ve bunlardan birinin sosyal medyayı George’un altı yıl önce barda bıçaklamadan kurtulan en iyi arkadaşını tehdit etmek ve alay etmek için kullandığı görülüyor.

Kaçakların adlarında Avrupa tutuklama emri ve Interpol uyarıları var, ancak adanın kuzeyini tanınmaması ile diplomatik ilişkilerinin olmaması nedeniyle Kıbrıs’a iade edilmeyecek gibi görüldüğü belirtildi George’un annesi Helen, “Onlar dünyanın pislikleri. Tüm farklı duygulardan geçtik ve kalıcı olan öfke. Tek söyleyebileceğim, George için adaleti sağlamaya çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Morgda George’u görmeye gittiğimizde, ona elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz verdik ve bundan geri dönmeyeceğiz. George’u asla görmeyeceğiz, kardeşlerinin hiçbiri görmeyecek, ama o ikisi hala hayatlarını nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşıyorlar. Ailelerini görebilirler, aileleriyle özel günleri kutlayabilirler ve George bunu kaybetti ve biz George’u kaybettik. Bu çok zor.”

22 yaşındaki George, hareketli Ayia Napa beldesinde iyi biliniyordu ve yaz sezonunda orada iki kez çalışmıştı. Arkadaşı Ben Barker ile tatildeydi ve Ağustos 2016’da düzenli “Kargaşa” bar gezintilerinden birine katılıyordu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, erken saatlerde çift, iki erkekle tartıştı. Adamlar uzaklaştı, ancak bıçaklarla geri döndü ve George ve Ben’e saldırdı. George birkaç kez bıçaklandı ve saldırganların peşinden koşarken boynundan bıçak çektikten sonra öldü. Şimdi 27 yaşında olan Ben, ciddi şekilde yaralandı, ancak iyileşti. Şüpheliler, Kıbrıs polisi tarafından cinayet, adam öldürmeye teşebbüs ve ağır bedensel zarar vermekten aranan 28 yaşındaki Türk Mehmet Akpınar ve 48 yaşındaki Bulgar uyruklu Sali Ahmet olduğu belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.