kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5888
EURO
34,8254
STERLIN
40,6594
BITCOIN
$64.769
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiltere’de Piel Adası yeni kral veya kraliçesini arıyor

İngiltere’de Piel Adası yeni kral veya kraliçesini arıyor
10.01.2022
0
A+
A-

İngiltere’de bulunan Piel Adası yeni kral veya kraliçesini arıyor. İşe alınacak kişi, adayı yönetecek, Ship Inn isimli pub’ı işletecek, ve 1300’lerden kalma kale kalıntılarını gözetleyecek.

İngiltere’nin Piel Adası’na, adayı yönetecek ve adadaki popüler pub’ı işletecek yeni bir kral ya da kraliçe aranıyor.

Barrow in Furness yakınlarındaki ada için harekete geçen konsey, Birleşik Krallık’ın en sıradışı yerel yönetimi işe alım süreçlerinden birini başlattı. Sabah’ın haberine göre Barrow konseyi, nisanda başlayacak sezon için 10 yıllık bir kiralamayla birini işe alacak.

YALNIZLIĞI SEVEN BİRİ ARANIYOR

Bu işe gönüllü olacak kişi, adadaki yönetimden sorumlu olacak ve adadaki popüler Ship Inn isimli pub’ı işletecek. İşe alınacak kişide aranan özellikler ise bar işletmeciliği deneyiminin yanı sıra izolasyon ve yalnızlığı sevmesi.

Çünkü adadaki belirsiz hava koşulları sebebiyle uzun saatler adada mahsur kalabilir. 40 yıldır adaya yürüyüşler düzenleyen ve yaşı nedeniyle seçmelere katılamayan John Murphy, bu görevi kendini bu işe adayacak birinin alması gerektiğini dile getirdi.

İZOLE YAŞAYACAK

Adanın sıra dışı gelenekleri de bulunuyor. Pub’ı kiralayacak kişi “Piel Kralı ya da Kraliçesi” ilan ediliyor. Geleneksel törende başından aşağı bira dökülüyor. Bu koşulları kabul ederek adayı da idare etmekle yükümlü olacak kişi, 1300’lerden kalma kale kalıntılarını gözetecek.

Piel Kralı ya da Kraliçesi için en zorlayıcı durum ise özellikle turist sayısının azaldığı kış aylarında zamanının büyük bölümünü yalnız geçirmek zorunda kalması. Öte yandan yeni kral ya da kraliçe, fokları ve kuşları izleyebilir, muhteşem gün batımlarının keyfini çıkarabilir.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.