kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
STERLIN
40,8115
BITCOIN
$70.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Tadilat sırasında duvarın içinden ‘katil bez bebek’ çıktı

Tadilat sırasında duvarın içinden ‘katil bez bebek’ çıktı
20.09.2021
0
A+
A-

İngiltere’de yeni taşınılan evde yapılan tadilat sırasında duvarın içerisinden oyuncak bebek çıktı. Bez bebeğin elinde bulunan notta ise ‘bir önceki sahipleri öldürdüğü’ yazıldığı belirtildi. Ev sahibi ise bunu ‘iyi bir şaka’ olarak değerlendirdi

‘ONLARI BIÇAKLADIM, SANA İYİ UYKULAR’

Liverpool’da yaşayan Jonathan Lewis adındaki ilkokul öğretmeni uzun yıllardır hayalini kurduğu evi satın aldı. Ancak karşılaştığı durumun korku filmi senaryolarını andırması nedeniyle olay İngiliz basınında yer aldı. Daily Mail’de yer alan habere göre, tadilat sırasında Lewis evde içi boş duran duvarı ortadan kaldırmak istedi ve çekiç darbesiyle birlikte bir bez bebekle karşılaştı. Duvarın içerinden çıkan notta ise ‘evin 1961 yılındaki sahiplerini bıçakladığı’ yer aldı:

“Sevgili okuyucu/yeni ev sahibi: Beni serbest bıraktığın için teşekkürler. Benim adım Emily ve  benim asıl sahiplerim 1961 yılında bu evde yaşadı. Onlardan hoşlanmadım ve bu nedenle gitmeleri gerekiyordu. Tüm yaptıkları günlerini gün etmeleriydi; mide bulandırıcıydı. Bıçaklamak ise benim onları öldürme seçeneğimdi, o nedenle umarım senin de bıçakların vardır. Sana iyi uykular.”

‘AYNI ŞAKAYI BEN DE YAPARDIM’

Liverpool Echo’ya konuşan Lewis satın aldığı evin anahtarını henüz Cuma günü teslim aldığını söyledi. Not ve bez bebekle karşılaştıktan sonra arkadaşlarının yeni aldığı evi tekrar satışa koymasını önerdiğini söyledi. Ancak Öğretmen, durumu sadece ‘komik bulduğunu’ söyledi: “Doğruyu söyleyeceğin, tüm bu olanları komik buldum. Muhtemelen ben de aynısını yapardım.”

Bununla birlikte mektubun oldukça yeni bir kağıt üzerine yazıldığını söyleyen Lewis, bunun bir şaka olduğuna inandığını kaydetti: “Mektup 1961 diyor ancak emlakçı bana etrafı gezdirirken mutfağın yalnızca 4-5 yıllık olduğu görünüyordu” sözleriyle bebeğin o dönemde duvara konulmuş olabileceğini vurguladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.