kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
STERLIN
40,6522
BITCOIN
$63.565
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Sürücü, araba çarpmasından sonra tekrar tekrar başka bir sürücüyü tokatladı

Sürücü, araba çarpmasından sonra tekrar tekrar başka bir sürücüyü tokatladı
03.08.2021
0
A+
A-

Bir sürücünün her iki aracı da yok eden bir araba çarpmasının ardından başka bir sürücünün yüzüne defalarca vurduğu anı video olarak gündem oldu

Yol kenarında duran videoda iki arabanın parçalanmış enkazı görülüyor.Arabasının kalıntılarından kurtulmaya çalışırken, görünürdeki başka bir sürücü ona yaklaşır ve defalarca ona tokat atar.

Diğer adamdan da mahvolmuş aracı için para talep ettiği duyuluyor.Rahatsız edici görüntüler, Londra’nın güneyindeki East Dulwich’teki kaldırımdaki her iki aracın enkazının net bir görüntüsü ile açılıyor.

Bir barın önündeki ana yolda şiddetli çarpışmanın ardından arabaların altından yağ ve benzin dökülüyor.

Videoda bir adamın arabasıyla diğerine yaklaştığı ve ona öfkeyle bağırdığı görülüyor. Yoldan geçenler ‘Ne yapıyorsun?’ diye bağırıyor. ve parçalanmış motorlardan birinin sürücü kapısını açmaya çalışırken ‘Sakin ol’.

Saldırgan ‘kafanı ezeceğim kardeşim’ diye bağırıyor ama diğer sürücü şok olmuş ve sersemlemiş görünüyor ve zar zor konuşabiliyor. Arabalardan birinin içinde İngilizce konuşmuyor gibi görünen adam olanları açıklamaya çalışırken, Lordship’te 29 Temmuz akşamı meydana geldiği düşünülen frakalar sırasında başka bir adamdan darbe üstüne darbe alır. Lane. ‘Kapa çeneni! Arabamı kırdın! Şimdi biraz para istiyorum! Şimdi biraz para istiyorum! Aynam için! Aynam için!’ Adamlardan biri çığlık atarak sersemlemiş sürücüye darbeler yağdırıyor. Nasıl dahil olduğu tam olarak belli değil ama saldırı başlı başına bir suç. Kazalara karışan sürücüler kavga etmemeli, bunun yerine motorlarını kapatmalı ve olay yerindeki herkesin iyi olduğundan emin olmalıdır. AA şunları tavsiye eder: ‘Kendinizde veya yolcularınızda herhangi bir yaralanma olup olmadığını kontrol edin. ‘Küçük bir çarpışmaysa ve herhangi bir yaralanma yoksa, diğer insanların daha sonra bir yaralanma talep etmeye çalışması ihtimaline karşı bunu not edin. ‘Birisi yaralanırsa veya yol kapalıysa hemen polisi ve ambulansı arayın. Görüntüler Twitter’da yayınlandıktan sonra insanlar gördükleri karşısında dehşete düştü. Biri dedi ki: ‘Neden kimse adamı tokatlamaktan alıkoymuyor ffs.’ Bir başkası, ‘Şişko kızdı’ dedi. Ve bir başkası ekledi: ‘Ona yumruk attığın için başın daha çok belaya girecek.’ Met Polisi yorum için temasa geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.