kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3395
EURO
35,1094
STERLIN
41,0631
BITCOIN
$63.117
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Croydon’daki taksi şoförüne 8 ayda 14 bin poundluk ceza

Croydon’daki taksi şoförüne 8 ayda 14 bin poundluk ceza
03.08.2021
0
A+
A-

Bir Croydon taksi şoförü, evinin yakınındaki kısıtlı bir bölgeden geçtiği için 100’den fazla para cezasına çarptırıldı. Prens Ameyaw, Croydon belediyesine 14 bin pound borcu olduğunu ve mahkemeyle tehdit edildiğini söyledi.

27 yaşındaki sürücü, Parsons Mead trafiğinin az olduğu mahalleden (LTN) geçtiği için bir yığın mektup aldı. İlk cezasını Aralık ayında aldı. Prince, Nelson Close’da yaşıyor. Bu yolun sakinlerinin LTN’den geçmesine izin verilir, ancak ücretsiz izin için başvurmaları gerekir.

İki çocuk babası, bölge için park izni için şimdiden 130 pound ödedi ve bunun bölgeye girebileceği anlamına geleceğini düşündü. Uber ve Bolt taksi şoförü olarak çalışmak için arabasını kullandığı için, günde birçok kez kameraların önünden geçtikten sonra çok fazla cezai var. İlk başta arabasını kiralarken para cezası aldığını bilmiyordu ve mektuplar kiralama şirketine gidiyordu.

“Bazen günde 20 ceza alıyorum. Beni strese soktu, ne zaman bir mektup alsam korkarım. Cezaları almaya başladığımda adres kanıtımı gönderdim ve [park] iznimin her parçasını gösterdim, belediyeye bir sürü e-posta yazdım ama cevap vermediler, tek yaptıkları daha fazla ceza göndermek. İşim nedeniyle araba kullanmak zorundayım ve çocuklarım olduğu için park iznim var. İki yaşından küçük iki çocuğum var – uzağa park edip yürümek istemezsiniz. Eğer [LTN] izni ücretsiz ise, bunun için başvurmak zorunda olmamızın bir anlamı yok, burada yaşadığımı ve arabamı buraya park ettiğimi bildikleri veri tabanında her şey var.” Prince, bundan sonra ne yapması gerektiği konusunda bir avukata 50 pound ödedi ve eğer ödeme yapmazsa konseyin icra memurlarını çağıracağından endişe ettiğini söyledi.

Prens devam etti: “Mecbur olsam ödeyemezdim, zaten ailemle uğraşıyorum. Bunu düşünmek için her zaman çok endişeleniyorum, ne olacak.” Ve bölgedeki diğerleri gibi, trafiğin az olduğu bölgede yaşamasına rağmen, yeni kamera kurulmadan önce kendisine söylenmediğini iddia ediyor. Parsons Mead Eylem Grubu, LTN’ye yanıt olarak kuruldu ve kaldırılması için kampanya yürütüyor. Bir Croydon belediye sözcüsü şunları söyledi: “Geniş Yeşil Sağlıklı Mahalle sınırları içinde yaşayan sakinlere yeni plan ve muafiyet izni sürecini özetleyen çeşitli bildirimler ve iletişimler sunuldu. “Ayrıca, sürücülere değişikliklere alışmaları için zaman tanımak için PCN’lerin yayınlanmasından önce bir ödemesiz dönem vardı. İzin almaya hak kazanan sakinler, PCN’lerden kaçınmak için bunlara başvurduklarından emin olmalıdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.