kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5417
EURO
34,9466
STERLIN
40,7462
BITCOIN
$63.677
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Harringay’de Türk kuyumcusuna soygun girişimi

Harringay’de Türk kuyumcusuna soygun girişimi
12.07.2021
0
A+
A-

Türk kuyumcusunun duvarını delen soyguncuları duman alarmı durdurdu’da soygun amaçlı bir Türk kuyumcunun duvarını delerek işyerine girmek isteyen hırsızlar duman alarmının devreye girmesiyle çareyi kaçmakta buldular.

Harringay’de  soygun amaçlı bir Türk kuyumcunun duvarını delerek işyerine girmek isteyen hırsızlar duman alarmının devreye girmesiyle çareyi kaçmakta buldular.

Harringay’in Green Lanes semtinde birbirlerine yakın mesafede 10 tane Türk kuyumcusu hizmet veriyor. Türkiye kökenli iş yerlerinin yan yana yer aldığı ve sık sık soygun olaylarının yaşandığı Harringay’de, soygun girişimi şöyle başladı. 25 yıldır kuyumculuk yapan İlhan Onur’a ait Onur Kuyumculuk’un önüne gelen soyguncular cuma günü saat 04.00 sularında  binanın giriş kapısından içeri girip sol tarafta yer alan Türk kuyumcusunun duvarını kırıp içeriye girmek istediler.

GAZ TÜPLERİ PATLADI

Tam bu esnada güvenlik amaçlı yerleştirilen gaz tüplerinin patlaması sonucu hırsızlar içeriye adım atamadan kaçmak zorunda kaldılar. Alarmın devreye girmesiyle birlikte polis ve iş yeri sahibi İlhan Onur hızlı bir şekilde iş yerine geldiler. Ancak dumandan çevrede göz gözü görmüyordu. Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe hizmet veren Onur, yaşananlarla birlikte henüz bir hasar tespiti yapılmadığını belirtti. Güvenlik sistemleriyle ilgili de, “Mükemmel bir koruma sağlayan sisteme sahibiz. İş yerimiz için tercih ettiğimiz hareket dedektörü, kamera sistemi ve alarm sistemleri hırsızlık ve gasp gibi durumlarda can ve mal kaybına uğrama ihtimalimizi sıfıra indiriyor. Şu an olay yerine gelen polisler ve olay yeri inceleme ekipleri incelemeler yapıyor. Görünen şu ki, duvarı kıran hırsızlar aynayı da  kırmışlar. Duman tüplerinin patlaması ardından yayılan duman üzerine bir şey çalmadan kaçmışlar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.