kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4946
EURO
34,5767
STERLIN
40,4483
BITCOIN
$62.265
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Ünlü yıldız Ashley Cain’in lösemi hastası 8 aylık bebeği hayatını kaybetti

Ünlü yıldız Ashley Cain’in lösemi hastası 8 aylık bebeği hayatını kaybetti
26.04.2021
0
A+
A-

Eski futbolcu, model ve TV yıldızı Ashley Cain, kendisi gibi tanınmış bir ekran yüzü olan sevgilisiyle birlikte hayatının en acı dönemini yaşıyor. Kısa bir süre önce bebek sahibi olan genç çiftin sekiz aylık kızı Azaylia, hayata veda etti.

“HUZUR İÇİNDE UYU PRENSES”

Instagram hesabından bir süredir lösemiyle mücadele eden bebeğinin acı haberini veren baba Ashley Cain, kızı kucağındayken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak “Huzur içinde uyu prenses. Cennette seni tekrar kollarıma alana kadar seni hep kalbimde taşıyacağım” dedi. Ünlü ismin paylaşımına takipçilerinden taziye yorumu yağdı.

“SEN BENİM KALP ATIŞIMSIN”

Bebeğin annesi Safiyya Vorajee’de yine kızıyla çekilen fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşarak “Sen benim meleğimsin, kalp atışımsın. Huzur içinde uyu benim değerli bebeğim. Kalbime yazılmış bir el yazısı gibi hep benimle olacaksın” diye yazdı.

DOKTORLAR SAYILI GÜNLERİNİN KALDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Bir dönem İngiltere’de çeşitli futbol takımlarında oynayan ardından da modellik yapmaya başlayan Ashley Caine’in sekiz aylık kızı Azaylia, daha hayatının başında lösemiye yakalandı. Görev aldığı The Ex On The Beach adlı yapımla da şöhretini perçinleyen Ashley Caine ve bebeğinin annesi Safiyya Vorajee bir süredir minik Azaylia’nın tedavisi için hastanede bulunuyordu. Fakat doktorlar yapılan bütün tedaviye rağmen minik Azaylia’nın yaşayacak sayılı günleri kaldığını açıklamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.