kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
STERLIN
41,0301
BITCOIN
$70.581
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Harry’den ailesine: Karım Meghan’dan özür dileyin

Harry’den ailesine: Karım Meghan’dan özür dileyin
07.04.2021
0
A+
A-

İNGİLİZ basınına yansıyan iddialara göre Prens Harry, ailesinin karısı Meghan Markle’a davranışları nedeniyle ondan özür dilemesini istiyor. Yıllardır İngiliz kraliyet ailesini yakından takip eden uzmanlara göre Harry ile ağabeyi William ve babası Charles arasındaki tüm ilişkiler Winfrey röportajından sonra bugüne kadar olduğu en kötü seviyeye geriledi. Üstelik bu gerilimin geri dönüşünün de çok zor olduğu ifade ediliyor.

YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİLDİ

İngiliz kraliyet ailesinin son dönemde yaşadığı çalkantıları masaya yatıran uzmanlar US Weekly’ye yaptıkları açıklamada Prens Harry’nin, kraliyet ailesinin üyelerinden eşi Meghan Markle’a davranışları yüzünden bir özür beklediğini ileri sürdü. Harry ile Meghan, Winfrey röportajında İngiliz kraliyet ailesi hakkında “yenilir yutulur cinsten olmayan” iddialar ortaya atmıştı. Bu iddialardan biri de Meghan Markle’ın uğradığı ırkçılıkla ilgiliydi.

Markle, oğlu Archie’ye hamileyken aile içinde onun ten rengi konusunda öngörüler ileri sürüldüğünü anlatmıştı. Markle, aile içinde geçirdiği dönemde ruhsal açıdan zor günler yaşadığını ve hatta hamileyken intiharı bile düşündüğünü anlatmıştı.

AĞABEYİYLE ARALARI KÖTÜ

Harry de bütün bu yaşananlar için ailesinden eşine bir özür talep ediyor. Onun bu kararından geri adım atmaya niyeti olmadığı da belirtiliyor. Bütün bu iddialar da ailedeki karışıklığın, özellikle de Harry ile William arasındaki gerilimin uzun süre düzelecek gibi görünmediğini bir kez daha gündeme taşıdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.