kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.668
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Telegraph: Corona vakaları artıyor Türkiye kehribar rengine dönecek

Telegraph: Corona vakaları artıyor Türkiye kehribar rengine dönecek
01.04.2021
0
A+
A-

İngiltere’nin saygın gazetelerinden The Telegraph, İngiliz turistin favori tatil destinasyonları İspanya, Yunanistan ve Türkiye’de corona virüsü vakalarının artmasına dikkat çekerek, “Bu ülkelerin rengi değişebilir” uyarısında bulundu.

Yaz mevsiminin yaklaşması ve tatil dönemiyle birlikte corona virüsü salgınına rağmen tatil için gün sayan İngilizler İspanya, Yunanistan ve Türkiye’ye erken rezervasyon yaptırma derdine düştü. Fakat Telegraph gazetesi bu üç ülkede de corona virüsü salgınının büyük bir hızla artış gösterdiğini yazarak, İngiliz hükümetinin bu ülkelere bazı kısıtlama ve kurallar getirebileceğini yazdı.

Gazete, “Görünüşe göre İspanya, Yunanistan ve Türkiye, tehlike listesinde kehribar renge bürünebilir çünkü vaka oranı artıyor” yorumunu yaptı. Gazete, “İngiltere’nin en popüler turizm destinasyonları arasında olan İspanya, Yunanistan ve Türkiye’ye gidişlerde ters ve en az 3 gün karantina uygulaması getirilebilir. On binlerce İngiliz turist bu durumdan etkilenecek. Mayıs ayında sadece 12 ülke karantina gerektirmeyen yeşil listeye dahil edilebilir” ifadesini kullandı.

ABD, KANADA YEŞİL KATEGORİDE

İngiltere’nin ABD, Kanada, Barbados ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni güvenli olan yeşil kategoride değerlendirmesi bekleniyor.

Telegraph’a konuşan üst düzey bir İngiliz hükümeti yetkilisi, “Henüz insanların nereye ve ne zaman gidebileceklerini söylemek için çok erken. Fakat bunun detayları da yakında belli olur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.