kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5101
EURO
34,7821
STERLIN
40,4956
BITCOIN
$66.084
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Ailesini eleştiren Prens Harry iş buldu

Ailesini eleştiren Prens Harry iş buldu
23.03.2021
0
A+
A-

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan ve geçen haftalarda eşi oyuncu Meghan Markle ile ailesini ırkçılıkla suçlayan Prens Harry’nin yeni bir iş bulduğu ortaya çıktı.

Öz babasına, ağabeyine ve büyükannesine adeta savaş açarak ipleri koparan ve İngiliz kraliyet ailesini ırkçılıkla suçlayan Prens Harry kendine yeni bir iş buldu…

Daha önce maddi olarak zorda kaldıkları için Netflix ve Spotify ile anlaşma yapmak zorunda kaldıklarını açıklayan Prens Harry, Silikon Vadisi’nde kurulan yeni bir girişimde yönetici olarak işe başladı.

Antrenörlük, sağlıklı yaşam ve akıl sağlığı üzerine uzmanlaşan BetterUp Inc. isimli şirkette yönetici olarak görev almaya başlayan Sussex Dükü’nün Chief Impact Officer, yani Etkiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olacağı kaydedildi.

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’ın özel haberinde Prens Harry’nin neden bu işi kabul ettiği de kendi ağzından anlatıldı. Prens Harry, “Ben insanların yaşamlarında bir etki yaratmak istiyorum. Proaktif antrenörlük ve mentorluk insanların gelişmelerinde sınırsız olanak sağlıyor ve farkındalığı artırarak daha iyi bir yaşam sunuyor” dedi.

Prens Harry’nin ne kadar kazanacağı açıklanmazken, Etkiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak ürün strateji kararları ve bağış ve yardım kuruluşlarıyla iletişim ve sözcülükten sorumlu olacak.

BetterUp’ın CEO’su Alexi Robichaux, “Bu çok zor ve anlamlı bir pozisyon” dedi. Prens Harry’nin ortak bir arkadaşları aracılığıyla Robichaux ile tanıştığı belirtildi. Harry’nin kimseye rapor vermeyeceği ve altında bir ekip olmayacağı belirtilirken sadece görüşmelerde ve özel davetlerde yer alacağı kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.