kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.282
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Meghan Markle: “Yaşamak istemediğim zamanlar oldu”

Meghan Markle: “Yaşamak istemediğim zamanlar oldu”
08.03.2021
0
A+
A-

Sussex Dükü Harry ve Düşesi Megan, ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey’e verdikleri ve CBS kanalında yayınlanan özel söyleşide, Kraliyet Ailesi’nden ayrılma gerekçelerini anlattı.

2 saat süren röportajın ilk kısmında Megan Markle, Oprah Winfrey ile baş başa bir sohbet gerçekleştirdi. İkinci kısımda ikiliye Prens Harry de katıldı.

Çift, röportajda doğacak bebeklerinin kız olacağını açıkladı.

‘Yaşamak istemediğim zamanlar oldu’

Röportajın başında, Oprah Winfrey Meghan Markle’a İngiltere Kraliyet Ailesi’ne katılırken beklentilerinin ne olduğunu sordu.

Markle, İngiltere Kraliyet Ailesi’ne katılmanın ne anlama geldiğini anlamadığını ve peri masallarına dayanan algının gerçeklikten çok farklı olduğunu söyledi.

Markle, “Algıyla yargılanıyorsun ama gerçeği yaşıyorsun” dedi.

Kraliçe Elizabeth’in kendisine hep iyi davrandığını söyleyen Markle, Kraliyet Ailesi ile “kurum” olarak tanımladığı yapı arasındaki farkı vurguladı.

“Onun yanında olmayı çok sevdim” diyen Markle, “Her zaman sıcak, davete açık ve gerçekten misafirperverdi” dedi ve Kraliçe’nin kendisine inci küpeler ile ona uygun kolye hediye ettiğini söyledi.

Kraliyet Ailesi’nin tüm üyelerinin onu sıcak karşılayıp karşılamadığına ilişkin soruya ise, “Sanırım herkes beni memnuniyetle karşıladı” şeklinde yanıt verdi.

Meghan’a, Prens Harry’nin büyükannesi olan Kraliçe Elizabeth ile nasıl tanıştığı da soruldu.

Markle bu soruyu, “Majesteleri Kraliçe ile ilk tanıştığımda aslında çok büyük bir formalite yoktu” şeklinde yanıtladı:

Markle, Harry ve kendisinin, Prens Andrew’un yaşadığı yerde öğle yemeğine gittiklerini, o civarda olan Kraliçe’nin daha sonra kendilerine katıldığını anlattı.

Harry’nin ona reverans yapmayı bilip bilmediğini sorduğunu ve “Ne?” diye cevap verdiğini de söyledi.

Markle, reveransın dışarıda yapıldığını zannettiğini, aile arasında da reverans yapması gerektiğini orada öğrendiğini söyledi.

“Görünüşe göre çok derin reverans yapmışım” dedi ve ekledi: “Hatırlamıyorum.”

Daha sonra Kraliçe ve kendisinin orada oturup sohbet ettiklerini kaydetti ve ekledi:

“Tanrıya şükür aile hakkında pek bir şey bilmiyordum. Tanrıya şükür araştırmadım.”

Meghan, Kraliyet Ailesi’ndeyken yapabileceği şeylere sınırlar konduktan sonra, örneğin arkadaşlarıyla öğle yemeğine gidememek gibi, yalnız hissetmeye başladığını söyledi.

Bir Kraliyet Ailesi üyesinin bir süre sessiz kalmasını istediğini ancak zaten aylardır evi terk etmediğini söyleyen Markle, “Her yerdeyim ama hiçbir yerde değilim” dedi.

Bir noktada, “Kendimi daha yalnız hissedemem diye düşündüm” dedi.

“Artık hayatta olmak istemiyordum” diyen Markle, Harry “çok fazla kayıp yaşadığı için bunu ona söylemekten utandığını” da kaydetti.

“Bu gerçek ve korkutucu, sürekli bir düşünceydi” dedi.

Markle, “kurum”dan yardım istediğini ve yardım almak için bir yere gitmek istediğini, ancak talebin reddedildiğini anlattı.

Winfrey’nin “İntihar düşünceleriniz var mıydı?” sorusuna, Markle, “Evet” yanıtını verdi. “Herkes için her şeyi çözeceğini düşündüm.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.