kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5813
EURO
34,7803
STERLIN
40,3779
BITCOIN
$64.286
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Sevgilisinin çocuğunu doğuran kadın hayatının şokunu yaşadı

Sevgilisinin çocuğunu doğuran kadın hayatının şokunu yaşadı
18.02.2021
0
A+
A-

İngiliz bir kadının başından geçen aldatma hikayesi, adeta pes dedirtti. İkinci kez hamile kaldıktan sonra 29 yaşındaki erkek arkadaşı ve ilk çocuklarıyla beraber tasarruf etmek için ailesinin evine taşınan 24 yaşındaki genç kadın, hamilelik sürecini burada geçirdi. Zorlu bir hamilelik geçiren genç kadın, ikinci çocuğunu kucağına almak için gittiği hastane dönüşünde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu.

Akıllara durgunluk veren bir aldatma hikayesi, İngiltere’nin Gloucestershire kentinde yaşandı. Halk arasında son dönemlerde oldukça yaygın olan, çiftlerin tasarruf etmek için aile evine dönme uygulaması, oldukça trajik sonuçlandı. İngiliz basınına yansıyan haberlere göre 29 yaşındaki erkek arkadaşı Ryan Shelton ile uzun süreli bir birlikteliği ve bir çocuğu olan 24 yaşındaki Jess Aldridge, ikinci kez hamile kalmasının ardından sevgilisi ve çocuğuyla birlikte annesinin ve annesinin eşinin yaşadığı eve taşındı.

Hastanede sağlıklı bir bebek dünyaya getiren Aldridge, birkaç günün ardından hastaneden bebeğiyle birlikte ayrılarak eve döndü. Kimsenin kendini almamasından şüphelenen genç kadın, eve dönünce korkunç gerçekle yüzleşti. Sevgilisinin ve annesinin aylardır aşk yaşadıklarını öğrenen genç kadın, öğrendikleri karşısında yıkıma uğradı. Elinde yeni doğmuş bebeğiyle eve geldiğinde kayınvalide-damat ikilisinin şehrin 30 mil ötesinde yeni bir ev tutarak beraber yaşamaya başladıklarını öğrenen Aldridge, İngiliz medyasına verdiği demeçte bu ihanetten sonra kendisini toparlayamadığını anlattı.

Annesinin ve sevgilisinin çok yakın olduklarını, fakat bunun basit bir flörtleşmeden öteye gitmediğini düşündüğünü açıklayan genç kadın, sevgilisinin durumu kendisine SMS atarak bildirdiğini söyledi. Sevgilisinin ardından annesinin de kendisine mesaj attığını ve “aşık olmaktan kendimizi alıkoyamadık” yazdığını belirten genç kadın, iki çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kaldı. Anne-damat çiftinin artık ilişkilerini saklamadığı ve Facebook’tan ilişkileri olduğunu ilan ettikleri öğrenilirken, genç kadın da iki çocuğuyla birlikte eskiden yaşadığı kiralık eve geri dönmek zorunda kaldı.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.