kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
STERLIN
40,9501
BITCOIN
$70.454
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

British Airways’de ‘hostes’ skandalı

British Airways’de ‘hostes’ skandalı
30.11.2020
0
A+
A-

İngiltere’nin ulusal havayolu şirketi British Airways (BA), büyük bir skandalla çalkalanıyor… Havayolu şirketinde çalışan bir hostesin seks işçisi olarak çalıştığı ve müşterilerine uçuş sırasında “yetişkin eğlencesi” vaat ettiği, hatta iç çamaşırlarını sattığı iddia ediliyor. BA personelin kimliğinin belirlenmesi için soruşturma başlattı.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; adı açıklanmayan uçuş görevlisi, “hizmetlerinin” reklamını sosyal medya üzerinden yayınladığı fotoğraflarla yapıyor.

BA’in Londra Heatrow Havalimanı’nda çalışan bir üyesi olmakla övündüğü belirtilen uçuş görevlisinin iç çamaşırları için 25 pound istediği aktarıldı.

İkinci iş olarak seks işçiliğini seçen hostesin, “Buluşmak için teminat bedeli olarak 50 pound ödemeniz gerekiyor. Taleplere bağlı olarak fiyatlar değişiyor. Pazarlık yok” ifadelerini kullandığı belirtildi.

ŞİRKETTE RAHATSIZLIK YARATTI

Skandal niteliğindeki olay British Airways’te büyük yankı uyandırdı. Bir hostesin part-time seks işçiliği yapması şirketteki meslektaşlarının tepkisine yol açtı.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Açıkça kendini satıyor ve British Airways uçaklarında çekilen fotoğraflarını kullanarak işinin reklamını yapıyor. Havayolu şirketinin üniformasını giyiyor ve hostes olduğuna dair şüphe yok” ifadelerini kullandı.

Bir başka havayolu çalışanı ise hostesin Covid-19 nedeniyle yapılan kesintilerden dolayı maaşındaki eksiği tamamladığını yorumunda bulundu.

British Airways ise hostesin kimliğinin tespit edilmesi için soruşturma başlattı. The Sun’a konuşan şirket sözcüsü, “Her zaman tüm çalışanlarımızdan en üst standartta davranış sergilemelerini bekliyoruz. İddiaları araştırıyoruz” açıklaması yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.