kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
STERLIN
40,9660
BITCOIN
$70.672
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Londra yeni COVID-19 kısıtlama sisteminin 2. Katmanına yerleştirilecek

Londra yeni COVID-19 kısıtlama sisteminin 2. Katmanına yerleştirilecek
26.11.2020
0
A+
A-

Matt Hancock, kısa bir süre sonra Avam Kamarası’nda yeni kademeler hakkında bir açıklama yapacak, ancak duyurudan önce hükümet İngiltere’nin bölgeleri için bir posta kodu denetleyicisi başlattı.Web sitesi, posta kodu denetleyicisinin başlatılmasından birkaç dakika sonra çöktü.

Seviye 3’teki alanlar şunlar:

  • Manchester
  • Birmingham
  • Newcastle-Upon-Tyne
  • Leeds
  • Hull
  • City of Wolverhampton
  • Blackpool
  • Kent

Seviye 2’deki alanlar şunlar:

  • Liverpool
  • London
  • Dorset

Asıl kurallar Ulusal Karantina’dan  önce yürürlükte olduğundan, katmanlı sistem güçlendirildi ve bulaşma oranlarını düşürmek için daha yüksek katmanlardaki çok sayıda alan eklendi.

Katman 3’te, paket servis, arabaya servis veya teslimat haricinde oturum mekanları kapalıyken, kapalı alanlarda veya çoğu dış mekanlarda buluşmalar yapılmamalıdır

İç mekan eğlence mekanları da kapatılacak ve insanlar, gerekli yerler dışında alanın dışına çıkmaktan kaçınmaya çağırılacaktır.

Aşama 2’de, altı kuralı dış mekanda uygulanmak üzere, destek balonları haricinde iç mekanlarda ev içi buluşmalar yapılmamalıdır.

Barlar ve Publar, Restaurant olarak çalışmadıkları sürece kapanmalıdır; oturma hizmeti veren mekanlar ise alkollü içecekleri yalnızca yemek ile  sunabilir.

Yerel Belediyeler ve Muhafazakar milletvekillerinin öfkesini hafifletmeyi amaçlayan bir hareketle Boris Johnson, aşama tahsisatlarının 16 Aralık’ta gözden geçirileceğine söz verdi.

Ve 3. Kademe bölgelere yönelik darbeyi yumuşatmak için bakanlar, enfeksiyonları azaltmaya yardımcı olmak için hızlı sonuçlanan COVID-19 testlerine ve nakit sübvansiyonlara erişim sözü veriyor.

Kademe 2 ve Kademe 3’e yerleştirilen alanlara ekstra nakit  destek’de sunulacak.

.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.