kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.355
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Heathrow’un trafiği Ekim ayında %82 azaldı

Heathrow’un trafiği Ekim ayında %82 azaldı
11.11.2020
0
A+
A-

Heathrow’un trafiği Ekim ayında % 82 azaldı – mevcut seyahat yasağıyla birlikte art arda sekizinci felaket düşüşü olan Kasım, muhtemelen daha da kötü olacak.

Uzun mesafeli ve kritik ticaret pazarları, Hükümetin karantina gerekliliklerini zayıflatması nedeniyle en kötü düşüşleri yaşadı. Havalimanının genel kargo hacimleri geçen yıla göre% 23 azaldı. Kuzey Amerika Birleşik Krallık’ın en büyük ihracat pazarı krizden en çok etkilenen pazar oldu.İngiltere’nin havacılık endüstrisi, aşılar gibi sıcaklığa duyarlı, zaman açısından kritik ürünlerin tedarik zinciri için çok önemlidir – Birleşik Krallık’ın farmasötik malzemelerinin% 41’i yalnızca Heathrow üzerinden ithal edilmektedir.

John Holland-Kaye, CEO, Heathrow

”Hükümet’in yapmış olduğu eylemler sektörümüzü zayıflatıyor, nihai ekonomik toparlanmayı desteklememizi ve Başbakan’ın küresel Britanya vizyonunu gerçekleştirmemizi zorlaştırıyor.”

Heathrow, diğer ülkelere seyahat eden yolculara Oxford LAMP hızlı COVID-19 testleri sunuyor, ancak bunlar henüz Birleşik Krallık varışları için onaylanmadı.

Test rejiminin olmaması, İngiliz havalimanlarını AB rakipleriyle rekabet edemeyecek duruma getirdi, İngiliz ve Galler havalimanlarında işletme oranlarında indirim sağlamayı reddetmek, zaten zor olan bir durumu kötüleştirme riskini taşıyor ve KDV’siz alışverişi sona erdirme planları bizim Sanayi gelirini düşürmekte.

Heathrow CEO’su John Holland-Kaye şunları söyledi: “Havacılık, mal ve hizmet ihracatı ve aşı ithalatının yanı sıra gelen turizm, öğrenciler ve doğrudan yabancı yatırım için kritik önem taşıyan Birleşik Krallık ekonomisinin can damarıdır. Hükümet eylemlerinin olmaması sektörümüzü zayıflatıyor ve nihai ekonomik toparlanmayı desteklememizi zorlaştırıyor ve Başbakan’ın küresel Britanya vizyonunu gerçekleştirmeye yardımcı olmamızı zorlaştırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.