kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3364
EURO
35,1586
STERLIN
41,1572
BITCOIN
$65.170
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Netflix’ten Beckham hamlesi: Peşinde kamera ekibi dolaşıyor

Netflix’ten Beckham hamlesi: Peşinde kamera ekibi dolaşıyor
30.10.2020
0
A+
A-

Birbirinden ünlü isimlerle özel projeler için anlaşmalara imza atan Netflix bu kez Beckham ailesini radarına aldı. David Beckham’ın kariyeri ve özel hayatına odaklanacak proje için 172 milyon TL’lik anlaşma imzalandığı öne sürüldü.

ABD merkezli yayıncılık devi Netflix, birbirinden ünlü isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Yüzlerce özel film ve dizi içeriğiyle her gün yeni bir atılım yapan Netflix, eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama ile Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ardından rotayı bu kez Beckham ailesine çevirdi.

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham’ın yaşamına odaklanacak bir proje yapmak isteyen Netflix, bu kapsamda adımlarını hızlandırdı. İngiliz basınında yer alan iddialara göre ABD’li şirket Beckham ailesiyle 16 milyon sterlin (172 milyon TL) karşılığında anlaştı.

45 yaşındaki Beckham’ın merkezde olacağı yapımda, ünlü futbolcunun Manchester United günlerinden uluslararası bir yıldıza dönüşmesine, satın aldığı Miami CF kulübünden özel yaşamına kadar pek çok detay yer alması bekleniyor. David’in yanı sıra, şarkıcılığın ardından bir moda ikonuna dönüşen eşi Victoria ve çocuklarının da projede büyük rol oynayacağı belirtiliyor.

The Sun’a konuşan çifte yakın bir kaynak, David ve Victoria’nın ilişkilerinin ilk dönemlerinin de ekrana gelebileceğini söylerken, “David’in ailesindeki herkes inanılmaz bir arşivçi. Onu daha kariyerinin başında bir çocukken bile kayıt altına alıyorlardı. Tüm yerel gazete haberleri, okul kayıtları ve takım fotoğrafları… Yıllar boyunca bunları biriktirdiler” dedi.

Kamera ekibi takip ediyor

Beckham’ın eski takım arkadaşları Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs ve Gary Neville gibi isimlerin de projede boy gösterme ihtimali olduğunu belirten kaynak, “Bir kamera ekibi şu anda David’in hayatını görüntülüyor. Onu gittiği her yerde takip ederek dünya çapında imza attığı işleri gösterecekler” dedi.

Beckham’ın kurduğu yapım şirketi Studio 99’un da sürecin içinde olduğu öğrenilirken, projenin 2022 yılında gösterilmesi hedefleniyor.

Serveti 450 milyon dolar

Kariyerinde Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan ve PSG gibi takımların formasını giyen Beckham 2013 yılında aktif futbol hayatını sonlandırmıştı. İngiltere milli takımının formasını da 117 kez terleten Beckham bu alanda da en başarılı isimlerden biri. Kariyeri boyunca saha dışındaki sponsorlarından da büyük kazanç elde eden Beckham’ın net servetinin 450 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.