kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3393
EURO
35,1244
STERLIN
41,0525
BITCOIN
$63.673
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Rishi Sunak, 25 Kasım’da yeni harcama planları ve ekonomik güncellemeler yayınlayacak

Rishi Sunak, 25 Kasım’da yeni harcama planları ve ekonomik güncellemeler yayınlayacak
28.10.2020
0
A+
A-

RISHI Sunak, önümüzdeki yıl için harcama planlarını 25 Kasım’da açıklayacağını bugün doğruladı.

Koronavirüs pandemisinin öngörülemeyen doğası nedeniyle üç yıllık bir harcama incelemesi yerine bir yıllık bir harcama incelemesi düzenleyecek.

Bu, Boris Johnson’ın Birleşik Krallık için Covid sonrası bir vizyon planını askıya alacağı anlamına geliyor.

Başbakan geçen ay Muhafazakar Parti Konferansı’nda yaptığı konuşmada, koronavirüsün  görmezden gelme ve ülke çapındaki altyapı projelerine yapılan toplu harcamalarla “İngiltere’yi daha iyi inşa etme” sözü verdi.

No10’da yaşadığı dönemde gençlerin konut merdivenine çıkmasına ve rahatsız edici sosyal bakım sistemini düzeltmesine yardımcı olmak için yeşil enerji devrimi için planlar hazırladı.

Ancak Kapsamlı Harcama İncelemesi – Genelde  her Whitehall departmanı için bütçeyi kestiği çok yıllı bir harcama planı olan Kapsamlı Harcama İncelemesi sadece bir yıla indirildi.

Daha uzun bütçeler alacak tek projeler, çok yıllı NHS ve okulların kaynak yerleşimleri ile öncelikli altyapı programları olacaktır.

Bir yıllık harcama tahsisinin dikkate değer istisnalarından biri, Bay Johnson’ın 40 yeni hastane inşa etme sözü vermesinin ardından yeni hastaneler inşa etmektir.

Sunak, daha büyük bütçelerin sadece ertelendiğini ve yırtılmadığını vurguladı.

“Mevcut ortamda kesinlik sağlamamız çok önemli.

“Bu nedenle, önümüzdeki yıl için bütçeler belirleyerek, tamamen Covid ile mücadeleye ve İş Planımızı uygulamaya odaklanarak Birleşik Krallık’ın tüm ülkeleri ve departmanları için bunu yapacağız.

“Ülkemizin geleceğine uzun vadeli yatırım yapmak, özellikle NHS, okullar ve altyapı gibi toplumumuzun temel taşı olan alanlarda yapılacak en doğru karardır.”

“Ekonomik olarak toparlanmamız için çok önemli olan bu alanların bütçelerinin ileriki yıllar için belirlenmesini sağlayacağız, böylece planlayıp daha İyisini İnşa etmemize yardımcı olabilirler.”

Askeri şeflerin harcama planlarını geciktirmenin değişen tehditlerin yeni bir çağın planlama çabalarını engelleyeceği yönündeki uyarıları arasında sağlık ve savunma ve potansiyel olarak savunma harcamaları için istisnalar olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.