kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
STERLIN
40,6223
BITCOIN
$64.798
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Haringey Belediyesi, Türk işletmenin lisansını iptal etmek için oy kullandı

Haringey Belediyesi, Türk işletmenin lisansını iptal etmek için oy kullandı

KUZEY Londra’nın Haringey bölgesinde, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında kurallara uymayan ve yasadışı kumar makinelerinin bulunduğu bir sosyal kulübün alkol lisansı kaldırıldı.

Haringey Belediye meclis üyeleri bir araya gelerek, Haringey bölgesinde bulunan sosyal kulübün alkol satma lisansını kaldırmaya karar verdi.

Haringey Lisans komitesi, 25 Ağustos’ta gerçekleşen toplantının ardından, Tottenham’daki Philip Lane Sosyal Kulübü’nün bina ruhsatını iptal etme kararı aldı.

Olay, Şubat ayında icra memurlarının yaptığı ziyaret sırasında kulüpte yasadışı kumar makinelerin bulunmasının ardından geldi.

Haziran ayında gerçekleşen ziyaretlerde ise, kulübün hükümet düzenlemelerine aykırı olarak koronavirüs salgını döneminde kapalı olması gerekirken açık olduğu ortaya çıktı.

Yetkililer ayrıca, tesisin arka tarafında, Ali Toprak’a kira ödeyen bir adam tarafından işletilen ek bir sosyal kulüp oluşturmak için değişiklikler yapıldığını öğrendi.

Belediye’nin icra ekibi, ruhsat sahibi olan Ali Toprak’ın, suç ve düzensizliği önleme amacını yerine getirmediği gerekçesiyle bina ruhsatının incelenmesi başvuruda bulundu.

Lisanslama alt komitesinin 25 Ağustos Salı günü yaptığı özel bir toplantıda, lisanslama ekibi lideri Daliah Barret, belediye’nin “tesis ruhsat sahibine olan güvenini kaybettiğini” söyledi.

Dijital platformda konuşmaya davet edilen Toprak, bir tercüman aracılılığıyla kendini savundu. Toprak, bahsedilen dönemde sağlık sorunu yaşadığından dolayı kulübü yönetmesi için arkadaşına izin verdiğini ve tesiste neler olup bittiğinin tam olarak farkında olmadığını söyledi.

Ancak Barret, ruhsat sahibi ve tayin edilen bina sorumlusu olarak, ruhsat şartlarını uygun bir şekilde yerine getirilmesinden sorumlu olduğunu işaret etti. Belediye’nin icra müdürü Sarah Greer, Şubat ayı sosyal kulübe gerçekleşen ziyarette Toprak’ın orada olduğunu ve kumar makinelerinin çalıştırıldığını ifade etti.

Toprak, makinelerin tesislerde müşterilerin ricası üzerine bulunduğunu söyledi.

Verilen bilgiye göre, lisans sahibi Toprak’ın, komitenin kararına itiraz etmek için 21 günü olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.