kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
STERLIN
40,8971
BITCOIN
$70.721
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiltere’de tavuk kızartmasından maske çıktı

İngiltere’de tavuk kızartmasından maske çıktı
05.08.2020
0
A+
A-

Koronavirüsü salgınıyla birlikte iyice yaygınlaşan kullan-at maskelerin yarattığı kirlilik tartışma yaratırken, mide bulandıran bir olay İngiltere’de yaşandı… Türkiye’de de şubesi bulunan bir fast food zincirine giden bir aile küçük kızları için sipariş verdiği kızarmış tavuğun içinden kullan-at maske buldu.

1940’lı yıllarda ABD’nin California eyaletinde kurulduktan sonra küresel bir fast food zinciri halini alan ve Türkiye’de de yüzlerce şubesi bulunan şirket, İngiltere’de bir sağlık skandalıyla karşı karşıya kaldı…

İngiltere’nin Aldershot kasabasında bulunan fast food restoranına 3 çocuğuyla giden 32 yaşındaki Laura Arber, önceki gün çocuklarıyla yemek için sipariş verdi. Siparişler arasında markanın spesiyali kızarmış tavuk parçaları da bulunuyordu.

“TAVUĞUN RENGİ MAVİYDİ”


Paketlenen ürünleri alıp eve giden Arberler, akşam yemeğinde ise adeta beyninden vurulmuşa döndü… Yemek sırasında küçük kızı Maddie’nin lokmasını çiğnerken tıkandığını ve öksürdüğünü fark eden Laura Arber, “Kızımın yemek yerken zorlandığını fark ettim. Daha sonra boğulduğunu fark ettim ve hemen elimi ağzına soktum. Maddie’nin boğazında bir şey fark ettim. Elime bakınca tavuk parçasının içinde mavi renkli kullan-at maske gördüm” dedi.

Yaşananların ardından restorana giden Arber bir şok da orada yaşadı… Bir hışımla restorana giden Laura Arber’e şubenin müdürü, “Bu ürün bizim mutfağımızda pişmedi” dedi. Yerel basına konuşan Arber, “Bir özür bile dilemedi ve halen tavuk parçaları bu yaşanandan habersiz insanlara sunuluyor. Bu onların da başına gelebilir” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.