kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5752
EURO
35,0138
STERLIN
40,8210
BITCOIN
$63.985
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiliz seks işçileri para kazanabilmek için hayatlarını tehlikeye atıyor

İngiliz seks işçileri para kazanabilmek için hayatlarını tehlikeye atıyor
22.06.2020
0
A+
A-

 

Güney Galler’deki Swansea bölgesinde sokaklarda dolaşan seks işçileri, para kazanabilmek için hayatlarını tehlikeye atıyor.

Seks işçileri, para kazanabilmek için şehir merkezindeki sokaklarda artık gündüzleri de müşteri arıyor. Sosyal hizmet görevlileri ise, koronavirüs taşıması muhtemelen kişilerle seks yapmayı kabul ederek hayatlarını tehlikeye atan seks işçisi kadınlar hakkında endişe duyduklarını söylüyor.

İşçi Partisi’nden parlamento üyesi Carolyn Harris, durumu “üzücü” olarak değerlendirirken, pandemi süresince seks işçilerinin maddi olarak desteklenmesi gerektiğini söyleyerek “Dışarı çıkıp risk almak zorunda bırakılmaları korkunç” dedi. Harris “Öncelikle bu durumda bırakılmaları üzüntü verici. Para kazanmalarının tek yolu bu olduğu için, pandemi süresince desteğe ihtiyaçları var” diyerek sözlerine devam etti.

Bağımsız müşavir Andrew Davies ise seks işçilerinin sağlığından endişe edildiğini ve bu kişilerin para kazanmak zorunda olduklarının kabul edilmesi gerektiğini söyleyerek Bağımsız müşavir Andrew Davies ise seks işçilerinin sağlığından endişe edildiğini ve bu kişilerin para kazanmak zorunda olduklarının kabul edilmesi gerektiğini söyleyerek “Seks işçilerinin birlikte olmayı kabul ettikleri insanlar, kendilerinde virüs olmadığını düşünüyor. Seks işçileri ise çalışacak kadar sağlıklı olmanın yeterli olduğunu düşünüyor.” dedi.

İsviçre, seks işçilerine yönelik hazırladığı kurallarda, koronavirüs riskini en aza indiren seks pozisyonlarını ve alınması gereken diğer önlemleri belirlemişti. Seks işçilerini korumaya yönelik hazırlanan bu kurallar arasında, her müşteriden sonra odaların havalandırılması ve nevresimlerin değiştirilmesi; müşterilere eldiven, kondom ve dezenfektan sunulması; sürenin 15 dakikadan uzun olmaması gibi maddeler var.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.