kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3350
EURO
35,1334
STERLIN
41,0673
BITCOIN
$70.857
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Lider Bitcoin borsası Binance İngiltere hamlesini duyurdu

Lider Bitcoin borsası Binance İngiltere hamlesini duyurdu
18.06.2020
0
A+
A-

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, bu yaz bir İngiltere platformunu piyasaya sunarak bu bölgeye girecek. Platform, hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların GBP ve EUR’da işlem yapmalarını sağlayacak ve İngiltere Finansal Davranış Otoritesine kayıtlı olacak.

Yeni Bir Binance Platformu Bu Yaz İngiltere’de Piyasaya Sürülecek

Eylül 2019’da bir ABD platformunu başlattıktan sonra, Binance önümüzdeki birkaç ay içinde İngiltere’de başka bir iştiraki başlatacak. Bu sefer İngiltere’de, İngiltere Finansal Davranış Otoritesi tarafından yasal olarak tanınmış Binance UK’nin lansmanının yapılacağı duyuruldu.

Binance UK’nin yeni atanan sorumlusu Teana Baker-Taylor, lansmanın, ülkedeki hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların artan talebine bir yanıt olduğunu vurguladı.

Birleşik Krallık’ta Daha Hızlı Ödeme Hizmeti ve Tekli Euro Ödeme Alanı ağıyla, doğrudan banka havalelerini kullanarak dijital para alım ve satımı için para yatırma ve çekme işlemlerini mümkün kılan ortaklıklar kuruldu.

Platformun bu yaz piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak borsa lansman tarihini tam olarak açıklamadı.

65 Farklı Dijital Varlığın Borsada Listlenmesi Amaçlanıyor

Binance UK işleme açıldığında kullanıcıların 65 farklı dijital varlığa kadar işlem yapmalarını sağlayacak. Platformun hem tasarımı hem de arayüzü her türlü yatırımcıyı çekmek için tasarlandı.

Kurumsal yatırımcılar Binance’in likiditesinden ve küresel itibarından faydalanırken, bireysel yatırımcılar şirketin basit arayüzünü ve kolay fiat para kullanımı cazibesiyle karşılaşacaklar.

Binance, hem kurumsal hem de bireysel yatırımcıların iki farklı fiat para birimi (İngiliz sterlini ve euro) kullanarak kripto para alım ve satım yapabileceğini söyledi. Baker-Taylor, platformun gelecekte ticaret hizmetlerinden daha fazlasını sunabileceğini ve önümüzdeki aylarda potansiyel olarak stake ve pasif kazanç sunabileceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.