kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
STERLIN
41,0248
BITCOIN
$70.831
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Çamaşır makinesi tamir etmeye gidip nişanlısının ablasıyla birlikte oldu

Çamaşır makinesi tamir etmeye gidip nişanlısının ablasıyla birlikte oldu

İngiltere’de, nişanlısının ablasının evine çamaşır makinesini tamir etmek için giden adam, nişanlısının ablasıyla birlikte oldu. İhanete uğrayan kadın, yaşadıklarını Mirror’a anlattı.

Barmaid Sarah Rudkin, sevgilisi Liston’ın, kendisini kız kardeşiyle aldattığını öğrenince hayrete düştü. Hem sevgilisiyle kurduğu gelecek hayalleri hem de çok yakın olduğu kız kardeşiyle olan ilişkisi allak bullak olan genç kadın, hayatının nasıl değiştiğini Mirror gazetesine anlattı.

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAMİR ETMEYE GİTTİ

26 yaşındaki Sarah ve nişanlısı Liston Dove’un mutlu bir birliktelikleri vardı. Evlilik hazırlıkları yapan çiftin, Sarah’ın ablası Lisa ile de yakın bir ilişkisi vardı. Liston, bir akşam Lisa’nın bozulmuş olan çamaşır makinesini tamir etmek üzere nişanlısının ablasının evine gitti.

İTİRAF ETTİ

Nişanlısı Sarah’ın yanına döndüğünde ise tuhaf davranan adam, “Sarah, ablan Lisa ile birlikte olduk” itirafında bulundu. Kulaklarına inanamayan 25 yaşındaki kadın, en yakınındaki iki kişi tarafından ihanete uğramanın verdiği hisle gözyaşlarına boğuldu.

“BÖYLE BİR KALLEŞLİĞİ BEKLEMEZDİM”

“Böyle bir kalleşliği arkadaşımdan beklerdim ama kardeşimden asla” diyen Sarah, “Normalde agresif biri değilimdir, ancak Liston’a çok fazla sinirlendim. Onu dövmek istiyordum. Öte yandan Lisa’nın da bana böyle bir şey yapmış olabileceğine inanamıyordum. Lisa kocasından ayrıldığı zaman onun için yapabileceğim her şeyi yaptım. Üç çocuğuyla ilgilendim, kendini yalnız hissetmemesi için hep yanındaydım. Peki o bana nasıl teşekkür etti? Nişanlımla birlikte olarak” ifadelerini kullandı.

1 ÇOCUKLARI VAR

Sarah, 29 yaşındaki nişanlısı Liston ve 31 yaşındaki Lisa’nın ihanetini affetmeyi başarmış. Şimdilerde Sarah ve Liston’ın, 10 aylık Zack adında bir çocuğu bulunuyor. Sarah, “Onları affetmeyi bir şekilde başardım ve hayatıma devam ediyorum. Ama bana yaptıklarını ala unutmayacağım” diyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.