kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
STERLIN
40,9941
BITCOIN
$70.545
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Prens Harry kraliyet ailesinden ayrılık kararı sonrası ilk kez konuştu

Prens Harry kraliyet ailesinden ayrılık kararı sonrası ilk kez konuştu
20.01.2020
0
A+
A-

 

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerini bırakma kararının ardından ilk kez konuşan Prens Harry, “Başka seçeneğim yoktu” dedi.

Güney Afrika’daki AIDS hastası çocuklara yardımda bulunan Sentebale Vakfı’nın etkinliğinde konuşma yapan Prens Harry, “Büyükanneme her zaman en büyük saygı göstereceğim. Ona inanılmaz müteşekkirim. Ailemin geri kalanına, bana ve Meghan’a son aylarda verdiği destek için minnettarım” dedi.

Prens Hary, konuşması sırasında olayların buraya geldiği için büyük üzüntü duyduğunu belirterek, “Gerçeği paylaşabildiğim kadarıyla benden duymanızı istiyorum. Prens ya da dük olarak değil Harry olarak konuşuyorum. İngiltere benim evim. Bu asla değişmeyecek” dedi.

“GERÇEKTEN BAŞKA SEÇENEK   YOKTU”

Prens Harry, “Meghan ve ben evlendikten sonra heyecanlandık. Umutluyduk ve hizmet etmek için buradaydık. Bu nedenlerden dolayı bu duruma geldiğimiz için çok üzgünüm. Eşimle verdiğim bir karar bu. Basitçe verdiğim bir karar değil. Aylarca süren görüşmelerin sonunda bu kararı aldık. Her zaman doğruyu yapmadım ama bu kararımla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. Gerçekten başka seçenek yoktu” dedi.

Prens Harry ayrıca, “Çoğunuzun desteğini hissederek büyüdüm. Hayatımda beklediğim aşkı ve mutluluğu bulduğumu görürken Meghan’ı açık kollarla nasıl karşıladığınızı gördüm” şeklinde konuştu.

“Açıklamak istediğim şu ki, sizden uzaklaşmıyoruz” diyen Harry, “Ülkesini takdir eden aynı adam olarak kalacağım. Kraliçe’ye kamu finansmanı olmadan hizmet etmeyi ümit ediyorduk. Maalesef bu mümkün olmadı” ifadelerini kullandı. Prens Harry, eşi Meghan Markle ve 8 aylık oğlu için de daha huzurlu bir yaşam umduğunu belirtti.

Öte yandan İngiltere’de Prens Harry ve eşi Markle’ın Kraliyet ailesinden üst düzey görevlerini bırakacaklarını açıklamasının ardından Kraliçe II. Elizabeth de çiftin kararlarına saygı duyduğunu belirterek ayrılık kararını onaylanmıştı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.