kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
STERLIN
40,3363
BITCOIN
$64.157
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti

Kaza sonucu ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki kız hayatını kaybetti
17.01.2020
0
A+
A-

İngiltere’nin Bicester bölgesinde, scooteriyle evlerinin bahçesinden ayrılan küçük kız, yakınlardaki çimenlik alanda bulunan ağaca tırmanmak istedi. Kaskıyla birlikte ağaca tırmanan küçük kız dengesini kaybedince ağaçta asılı kaldı. Kaskın kayışının ağacın dalına takılı kalması sonucu yanlışlıkla kendini ağaca asan küçük kız 2 gün sonra öldü.

Bicester bölgesinde bulunan Yukarı Heyford kasabasında yaşanan korkunç olayda, 4 yaşında ve ismi Freya Thorpe olarak açıklanan küçük kız scooteriyle evlerinin bahçesinden ayrılarak yakındaki çimenlik alanda oynamak istedi. Scooter kullanırken kask takma alışkanlığı da olan küçük kız, tek boynuzlu at figürlü kaskını da takarak çimenlik alanda ilerledi. Bu sırada bir ağaç gören küçük kız tırmanmak için scooterinden indi. Kaskı da takılı olan küçük kız, ağaca tırmanmaya başladı. Birden ayağı kayan küçük kız, yere düşecekken kaskının kayışı ağacın dalına takıldı ve talihsiz kız ağaçta asılı kaldı.

YARIM SAAT ASILI KALDI

Küçük kız ağaçta yaklaşık yarım saat asılı kaldı, o sırada onu gören olmadı. En sonunda çevredekiler tarafından fark edilip ağaçtan indirilen kıza ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan acil servis ekipleri yaptı.

İLK MÜDAHALESİNDE YAŞIYORDU

Acil servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kızın yaşıyor olduğu anlaşılınca derhal acil servis ünitesine kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan küçük Freya, 2 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

10 GÜN ÖNCE İKİZ KARDEŞLERİ DOĞMUŞTU

Kask kayışının dala takılmasıyla ağaçta asılı kalan 4 yaşındaki küçük Freya’nın annesi 10 gün önce ikiz doğurmuş, Freya abla olduğu için çok sevinmişti. Konuyla alakalı konuşan Freya’nın acılı babası Chris Thorpe, “Ben ve eşim onu ??hayatın kendisinden daha çok sevdik. Bu acıyla yaşayıp, hayata yeniden tutunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

AĞAÇ KESİLDİ

Öte yandan, olaya sebebiyet veren ağacın kesildiği öğrenilirken, yerel savcılık tarafından korkunç olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.