kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4910
EURO
34,9434
STERLIN
40,7450
BITCOIN
$63.599
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Sadece atıştırmalıklarla beslenen 2 çocuk annesi açlıktan öldü

Sadece atıştırmalıklarla beslenen 2 çocuk annesi açlıktan öldü
15.01.2020
0
A+
A-

Yıllarca atıştırmalıklarla beslenen 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Charlotte Broad, şiddetli yetersiz beslenme nedeniyle Royal Hampshire County Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İngiltere’de, ömrü boyunca sadece ‘çocuk partisi yiyeceklerinden oluşan bir diyetle yaşayan 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Charlotte Broad, yemek yemeyi reddederek kaldırıldığı Royal Hampshire County Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

11 ile 6 yaşlarında 2 kızı olan Broad’u tedavi eden doktorlar, yemek yemeyi reddettiğinde çaresiz hissetti. Broad, sürekli olarak kusuyordu ve boğazı artık siyaha döndü. Doktorlar, “Yemek yemezsen öleceksin!” dedi ama Broad reddetti. Broad intravenöz bir tüp yoluyla beslenme almayı bile istemedi.

Doktorlar ona yemek yemezse ne olacağını anlayıp anlayamadığını sordu ve Broad, “Muhtemelen öleceğim” diye cevap verdi. Genç anne artık muayene dahi edilmemek istediğini söyledi. Kan testini bile reddetti.

Hamileyken bile sadece atıştırmalıklar yiyen Broad’ın kocası Mark Darley, eşinin normal bir hayat sürdüğünü garanti etti, ama sebze ya da herhangi bir sağlıklı yiyecek yediğini hiç görmediğini söyledi. Genç kadın hamileyken bile meşrubat çeşidi olan ‘Irn Bru’ ve mısır cipsi olan ‘Wotsits’ yiyordu.

Kadının bu davranışı, Royal Hampshire County hastanesinden Dr.Frank Murphy’e göre şöyle yorumlandı: “Bir köprüden atlamak veya yemeyi bırakmak gibi çeşitli intihar türleri var..”

Psikolog Samantha Marsh, yeme bozukluklarının tedavi edilmesinin çok zor olduğunu açıkladı ve şöyle dedi: “Sonuçta, birini bağlayamaz ve onu yemeye zorlayamazsın. Charlotte’un yemekle zor bir ilişkisi vardı ve akıl sağlığı hizmetleri tarafından tedavi edilmeyi reddetti.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.