kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
STERLIN
40,9483
BITCOIN
$70.153
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Prens Harry ve Meghan Markle Londra’ya döndü

Prens Harry ve Meghan Markle Londra’ya döndü
08.01.2020
0
A+
A-

İngiliz kraliyet ailesinin bir süredir gözlerden uzak olan iki üyesi Prens Harry ve Meghan Markle, sonunda Londra’ya döndü.

Bebekleri Archie ile çıktıkları tatili bitiren çift, ayağının tozuyla bir de ziyarette bulundu. Hayranlarının dönüşünü büyük bir merakla beklediği Meghan Markle da gündemin ilk sırasına yerleşti. Fakat hiç umulmadık bir nedenle. Meghan Markle ile Prens Harry, tatillerinde kendilerine ev sahipliği yapan Kanada’ya saygılarını sunmak üzere Londra’daki Canada House’u ziyaret etti. Çift, binaya girişte etrafta toplanan hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Meghan Markle’ın doğum kilolarından büyük ölçüde kurtulduğu dikkat çekti. Tepeden tırnağa kahverengi tonlarında giyinen Sussex Duşesi Meghan Markle’ın yüzünün de pırıltılı bir görünüm sergilemesi “Acaba tatilde estetik operasyon mu geçirdi” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Fakat Düşes Meghan’ı gündemin ilk sırasına taşıyan olay bu değildi. Ziyaret için boğazlı bir kazak giyen Markle, işte bu tercihi yüzünden hiç istemeyeceği bir görüntü sergiledi.

Her ne kadar üzerindeki kalın paltoyu çıkarsa da Markle’ın giydiği boğazlı kazak yüzünden terlediği, hatta koltuk altlarının uzaktan bile belli olacak şekilde terlediği görüldü. Markle başına gelen bu durum yüzünden de sosyal medyada çok konuşuldu.

Birçok kişi bir Düşes olarak çok daha uygun giyim tercihleri yapması gerektiğini ileri sürdü. Bazıları da Markle’ın tatil rehavetinden henüz kurtulamadığı yorumunu yaptı.

Markle bu kez de eltisi Kate Middleton ile kıyaslanmaktan kurtulamadı. Birçok kişi Middleton’ın asla böyle bir hayata düşmeyeceğini ileri sürdü.

Fakat Markle’ın hayranları yaşadığı bu durumun herkesin başına gelebileceğini belirtip onu hoş gördükleri yorumunu yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.