kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
STERLIN
40,6699
BITCOIN
$63.432
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Adele’in fotoğrafı hayranlarını korkuttu

Adele’in fotoğrafı hayranlarını korkuttu
06.01.2020
0
A+
A-

İngiltere pop müzik piyasasının son dönemde çıkardığı en başardığı isimlerden biri olan Adele son günlerde uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu… Başarılı şarkıcı son aylarda verdiği kilolarla hayranları arasında şaşkınlık yaratırken bazı sosyal medya kullanıcıları, “Adele eskiden daha sağlıklı görünüyordu, bir rahatsızlığı mı var” sorusunu sordu.

Rolling in the Deep ve Someone Like You gibi şarkılarla birçok ödül toplayan ve küresel çapta tanınan bir figür haline gelen İngiliz şarkıcı Adele’in verdiği kilolar gündem oldu… Pop yıldızının sosyal medyada çıkan fotoğrafları hayranlarını ikiye böldü.

Ünlü şarkıcının verdiği kilolar uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Adele’in zayıf halini beğenirken birçok sosyal medya kullanıcısı ise bu duruma temkinli yaklaştı. Bu hafta Anguilla’da arkadaşları Harry Styles ve James Cordon ile tatil yapan Adele’in yeni fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması birçok hayranını endişelendirdi.

Adele’in sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları hayranları arasında endişe yarattı.

Adele’in çok fazla kilo verdiğini düşünen bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bu Adele mi?! Birisi onu lütfen beslesin, çok zayıf gözüküyor ve hiç de sağlıklıymış gibi görünmüyor. Onun için endişe ediyoruz” yorumunu yaptı. Bazıları ise, “Adele çok ama çok zayıf görünüyor, bu görüntüden dolayı endişelenmemiz gerekir mi?” sorusunu sordu.

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları Adele’in kilo vermesini destekledi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, “Eskiden Adele’in kilo vermesi gerektiğini söyleyenler şimdi de onun çok kilo verdiğini söylüyor” derken bir diğer kullanıcı ise, “Eskiden kilolu olduğu için dalga geçiyorlardı şimdi ise zayıf olduğu için” diyerek insanlara tepki gösterdi.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.