kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
STERLIN
41,0455
BITCOIN
$70.963
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Bethany isimli köpek sahiplenilmeyi bekliyor

Bethany isimli köpek sahiplenilmeyi bekliyor
27.12.2019
0
A+
A-

Yüzündeki biçim bozukluğu ile dünyaya gelen Bethany isimli Labrador cinsi köpek, İngiltere’nin Norwich kentinde bir hayvan barınağında sahiplenilmeyi bekliyor.

Romanya’dan İngiltere Norwich’e getirilen Bethany’nin yüzündeki şekil bozukluklarına göre, köpeğin burnu bir yana doğru eğiliyor, dişleri açıkta kalıyor. Bethany’nin bu durumu sağlığını etkilemiyor.

Bethany’nin kaldığı Safe Rescue For Dogs hayvan barınağının gönüllü destekçilerinden Zoe Casey, insanların Bethany’nin yüzündeki deformasyonun ötesini görmesini istiyor.

Bethany ile ilgili kesinlikle yanlış bir şey olmadığını söyleyen Zoe Casey, Bethany’i şöyle anlatıyor:

“Uyurken horlamıyor bile. İnsanlar ‘Her şeyi doğru yaptığınızdan emin misiniz?’ diye soruyor. Evet eminiz. Çünkü İngiltere Çevre Gıda ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan veterinerler onu kontrol etti. Eğer hasta olsaydı, ortaya çıkardı. Çünkü bu onların işi. O Kesinlikle iyi, çok şaşırtıcı, nazik ve mutlu bir köpek. Etrafta koşuyor ve onu çağırdığımızda geri geliyor. Çocukları seviyor. Diğer köpeklerle arası iyi. O sevgi dolu bir köpek.“

​Zoe Casey, sözlerine şunları ekledi:

“İnsanlar mükemmel köpeği arıyor ama bence insanların biraz daha derinlere bakması gerekiyor. Bethany’e normal bir köpek gibi davranan, normal bir aile bulmayı umuyoruz. Biz sadece ona bakacak ve neye benzediğini önemseyecek değil, harika bir köpek olduğunu görecek bir aile istiyoruz. Görünüşü önemsiz.”

43 yaşındaki  Casey’nin kız kardeşi Kelly Hare tarafında kurulan Safe Rescue For Dogs hayvan barınağı ülkenin sokak köpeği sorunuyla mücadele etmek için yılda en az bir kez Romanya’ya seyahat ediyor. Hayvan barınağı Bethany’e kalıcı bir ev bulmak istiyor.

Rahatsızlığın sebebi genleri olabilir
Bethany’nin annesi, hamile kaldığında Romanya’da bir sokak köpeğiydi. Romanya’da Bethany’i kontrol eden bir veteriner Bethany’nin yüzündeki şekil bozukluğuna gen karışımının neden olabileceğini düşünüyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.