kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.952
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Pedofili olduğunu iddia ettiği üç kişiyi çekiçle öldürdü

Pedofili olduğunu iddia ettiği üç kişiyi çekiçle öldürdü
22.11.2019
0
A+
A-

28 yaşındaki Alexander Lewis-Ranwell, pedofili olduğunu düşündüğü 3 emekliyi ayrı adreslerde çekiçle hunharca katletti. Hayatını kaybeden şahısların ise böyle bir suçtan kayıtlarının olmadığı ortaya çıktı.
Alexander Lewis-Ranwell, akıl hastalığı geçmişi olan bir adam olarak biliniyordu ancak olay gününe kadar kimseye zarar vermemişti.

10 Şubat günü Kuzey Devon’nun Croyde bölgesindeki evinden çıkan katilin yanında sadece sırt çantası ve içindeki çekiç vardı.

Güzel havada yürümeye başlayan adam bir süre sonra 80 yaşındaki Anthony Payne’in evinin önünde durdu.

Kapıda Payne’in pedofili olduğunu iddia eden bir not okudu. (Notu kendisinin yazdığı düşünülüyor.)

Ardından içeri girdi. Payne dışarı çıkmasını istediğinde ona çekiçle saldırdı. Zavallı adam kısa süre içerisinde can verdi.

Ardından hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıkan Alexander Lewis-Ranwell, 2 saat kadar yürüdükten sonra başka bir evin önünde durdu.

O evde ikiz kardeşler Roger ve Dick Carter yaşıyordu. Alexander Lewis-Ranwell, kardeşlerin pedofili olduğunu düşünüyordu.

Ön kapıdan girmeye çalıştı ancak ikizlerden Carter, onu dışarıda bıraktı ve içeri girmesine izin vermedi.

Alexander Lewis-Ranwell daha sonra evin arkasına dolaştı. Bahçeden bir kürek aldı ve arka kapıdan zorla içeri girdi.

Çekiçle sersemlettikten sonra iki kardeşe kürekle saldırdı ve vahşice katletti. Ölümüne dövülen kardeşler bir süre sonra can verdi.

Saldırıların ardından Alexander Lewis-Ranwell şehir merkezindeki eski bir kalenin yanında yatmadan önce Exeter’deki pubları ziyaret etti.

11 Şubat pazartesi günü sabah saatlerinde Rougemont’a gitti ve burada bir gece bekçisine saldırdı. Öldürmeyi başaramadı ve adam polise haber verdi.

Alexander Lewis-Ranwell kısa süre içerisinde yakalandı. Diğer cinayetleri de işlediği anlaşılan şizofren adam tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mahkeme sürecinin başlamasıyla birlikte Alexander Lewis-Ranwell’ın daha önce paslı bir testere ile bir çiftçiye saldırdığı ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı.

Alexander’ın akli dengesi yerinde olmamasından dolayı ceza-i yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı uzman doktorların vereceği son karara göre belli olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.