kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.036
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Doğumdan sonra eşini ve bebeğini bıçakladı

Doğumdan sonra eşini ve bebeğini bıçakladı
16.10.2019
0
A+
A-

GENÇ kadın doğum yaptıktan sonra Facebook hesabından mutluluk mesajı paylaştı, 30 dakika sonra kocası kendisini ve bebeğini bıçakladı. Minik bebek hayatını kaybederken kadın yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Genç kadın uzun zamandır anne olmak istiyordu. Çok sevdiği kocasıyla sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşıyordu. Heyecanla minik bebeğini kucağına almayı bekliyordu. Kısa bir süre önce hamileliğin son döneminin fotoğrafını paylaştı ve “39 hafta” diye yazdı. Artık doğuma sayılı günler kalmıştı.

20 Eylül’de bebeğinin dünyaya geldiğini gösteren fotoğrafını paylaştı. Bir oğlu olmuştu ve o artık dünyanın en mutlu kadınıydı. Oğluna sonunda kavuşmuştu. İlk günlerde çocuktan dolayı yeteri kadar uyuyamadığını ifade etmek için gülerek yaptığı paylaşımda uyumak istediğini yazıyordu.

Son paylaşımını ise 2 Ekim’de yaptı. Oğluna kavuştuğu için şükrediyordu. Şöyle yazdı: Tanrı’dan beni her zaman sevecek bir adam göndermesini istedim. O yüzden bana bir oğul verdi. İşte bu mesajdan sadece 30 dakika sonra acil servis telefonla arandı ve bir bıçaklı saldırı olayı yaşandığı bildirildi. Kocası kendisine ve bebeğine saldırmıştı.

Genç kadın ve 3 haftalık oğlu ölümcül yaralanmalar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlar tüm müdahalelere rağmen minik bebeği kurtarmayı başaramadı. Hayatının en büyük şokunu yaşayan anne ise şu anda yoğun bakımda tutuluyor ve tedavisine devam ediliyor. Genç kadının kocası ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Newcastle, Wallsend North Tyneside’da yaşanan olay bölge halkını da şoka uğrattı. 21 yaşındaki Andreea Stefan ve eşi Denis Erdinch Beytula’nın sevgi dolu bir çift olduğunu söyleyen komşuları hala olayın şokunda. Hayatını kaybeden küçük Andrei için henüz cenaze düzenlenmedi. Yakınları bunun için Andreea’nın hastaneden çıkmasını beklediklerini açıkladı.

Northumbria Polisi Dedektif Baş Müfettişi Dave Cole, yaşananların bebeğin annesi için çok yıkıcı olduğunu ancak Wallsend’de yaşayanların anneye her türlü destek verdiğini açıkladı. Komşularından mahremiyet konusunda dikkatli olmalarını isteyen Cole, herkes bu konuda çok hassas, dava ilerledikçe bilgilendirme yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.