kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
STERLIN
40,9639
BITCOIN
$70.560
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Boşandıktan sonra kocası tarafından yıllarca tecavüze uğradı

Boşandıktan sonra kocası tarafından yıllarca tecavüze uğradı
17.09.2019
0
A+
A-

Çocuklarının gözü önünde kocasının tecavüzüne uğrayan kadın yaşadığı dehşeti anlattı. Yaklaşık 10 yıl süren dehşetin ayrıntıları kan dondurdu.

Genç kadın kendisinden 5 yaş büyük adamla 2001’de tanıştı, 2010’da evlendi ve 2012’de boşandı… Bu süre içerisinde çocuklarının gözü önünde defalarca tecavüze uğradı. 35 yaşındaki kadın yaşadığı dehşeti anlattı.

Bournemouth’ta yaşayan Jane Hanmore aslında dünyada bu kaderi paylaşan bir çok kadından biri. Yıllarca süren ızdırap dolu yaşamı onu acıya alıştırdıktan sonra susmaya da zorladı. Şu anda 35 yaşında olan genç kadın, 2012 yılında boşanmasının ardından kocası çocukları görme bahanesiyle evini ziyaret etmeye başladı. İşte bu noktadan sonra kabus başladı…

Yıllarca süren tecavüz

İlk tecavüzünün büyük çocuğuna 5 aylık hamileyken başladığını ifade eden Jane Hanmore, cinsel ilişkiye girmek istemeyince kocasının bunu zorla yaptığını anlattı. “2012’de boşandıktan sonra sürekli olarak çocukları bahane edip eve geliyordu” diyen Jane, “Bir gün yine eve geldi. Gitmesini istedim ama saçlarımdan tutup zorla yatak odasına götürdü. Evde çocuklar vardı ve çığlıklarımı duyuyorlardı. O bana tecavüz ederken 12 ve 14 yaşında olan çocuklarım içeri girdi ve beni kurtardı. Büyük oğlum polis çağırıp zorla dışarı çıkardı” dedi.

Sapık eş tutuklandı

Yaşadıklarının kimsenin başına gelmesini istemediği ve örnek olması için mücadele verdiğini ifade eden Jane, eski kocası Brian Hanmore’un aldığı 10 yıl hapis cezasının yeterli olmadığını söyledi. Hiçbir kadının böyle şeylere boyun eğmemesi gerektiğinin altını çizen Jane kadınlara seslenerek, “Korkmayın ve cesur olun, hayatınızı yeniden inşa edebilirsiniz” diye konuştu.

Korkusuyla yüzleşti

Yaşadıklarına ek olarak en büyük korkusunun insanların bakışı olduğunu belirten Jane, “Brian ile birlikte olmadığımız dönemlerde defalarca tecavüze uğradım. Beni tehdit etti, kimsenin inanmayacağını söyledi. Bu insanın önündeki en büyük engel. Size kendinizi çaresiz hissettiriyor ve susuyorsunuz. Asla susmayın ve korkmayın. O kırılma noktasını yaşamamış olsam belki ben de hala boyun eğiyor olacaktım ama şimdi dimdik ayaktayım” diyerek tüm kadınlara güçlü olmaları için mesaj verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.