kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
STERLIN
41,1477
BITCOIN
$70.812
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ana-oğul döverek öldürdü

Ana-oğul döverek öldürdü
13.08.2019
0
A+
A-

Carol Dawson ve Scott Dawson

İngiltere’de arazilerinde spor amaçlı koşu yapan adamı önce av tüfeğiyle vurup ardından da ölene kadar döven anne ve oğul hapse mahkum edildi. Gözü dönmüş anne ve oğlu, arazilerine adım atan herkese saldırmış.

Yorkshire’da meydana gelen olay kan dondurdu. Scott Dawson ve annesi Carol Dawson, bir patika yolun kullanımı nedeniyle daha önce de tartıştıkları komşularını önce av tüfeği ile vurdu, ardından öldüresiye dövdü.

Büyük acılar içinde can veren Gary Dean’in ölmeden önce bir çukurdan sürünerek kurtulmaya çalıştı ancak orada can verdi. Dean’in cesedi bölgede köpek gezdiren birinin cep telefonu sesini duymasıyla ortaya çıktı. Dean’in cesedi ile karşılaşan şahıs hemen polise haber verdi.

Toprağa gömülü olarak bulunan Gary Dean’in cesedi yapılan otopside gerçeği ortaya çıkardı. Dean önce tüfekle vurulmuş, ardından da ölene kadar dövülmüştü. Adli tıp uzmanı Mark Oughton, Dean uzun süren bir şiddet gördüğünün çok açık olduğunu ifade ederek, cinayetin canine işlendiğini söyledi. Mahkeme Oughton’ın sözlerini delil kabul etti.

Öldürülen Gary Dean

Mahkemede ifade veren tanıklar, Dawson ailesinin 2016 yılından bu yana Gary Dean ve eşi Caroline’i sürekli olarak yıldırmaya çalıştığı ve baskı uyguladığını söyledi. Dean ailesinin duvarlarına yazılar yazıldığını belirten tanıklar, geceleri taciz edildiklerini de belirtti.

Tanık olarak dinlenen Caroline Dean, gece yarısı evlerine saldıran 4 kişinin eşini darp ettiklerini ve bunun neticesinde burnunun kırıldığını söyledi. Evlerinin duvarına yazılan, “Buradan uzak dur” ifadelerinin de Dawson ailesi tarafından yapıldığını ileri süren Caroline, evlerinde huzur içinde yaşayamadıklarını söyledi.

Dawson ailesi pazartesi günü görülen davada mebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemeden yapılan açıklamaya göre Scott Dawson en az 31 yıl, Carol Dawson ise en az 26 yıl hapis yatmak koşulu ile ömür boyu mahkum edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.