kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5440
EURO
34,8790
STERLIN
40,5611
BITCOIN
$66.362
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

“Baby can’t wait” izleyicilerden tam not aldı

07.05.2019
0
A+
A-

Balıkçıoğlu Küçükler Tiyatrosu tarafından, “Baby can’t wait” adlı tiyatro gösterisi düzenlendi.

Yoğun ilgiyle karşılanan “Baby can’t wait”  adlı tiyatro oyunu toplum tarafından büyük ilgi toplandı. Çocukların yer aldığı ve birbirinden renkli sahnelerin yaşandığı tiyatro oyunu, izleyenler tarafından tam not aldı. Komik sahneleriyle izleyicileri kahkahalara boğan güldürü oyununu yöneten ve yazan, oyuncular arasında yer alan 14 yaşındaki Şadiye Balıkçıoğlu oldu.

Balıkçıoğlu Küçükler Tiyatrosu’nun 3 Mayıs Cuma akşamı saat 19.00’da gösterisi yapılan “Baby can’t wait” adlı tiyatro oyunun, gelirleri hayır kurumlarına bağışlanacak.

Güldürü oyunu olan tiyatronun sponsorluğunu Enfield Belediyesi adına Belediye Başkanı Saray Karakuş üstlendi.

3 Mayıs Cuma akşamı oynanan oyunu 14 yaşındaki Şadiye Balıkçıoğlu yönetti. Oyunda yer alan isimler ise şu şekilde; Orhan Cemal, Olivia Eken, Baran Armstrong, Aleyna Sezingüler, Efran Karakuş ve Şadiye Balıkçıoğlu.

İzleyiciler arasında Enfield Belediye Başkanı Saray Karakuş, Enfield Belediye Üyeleri ve toplum üyeleri de yer aldı. Sergilenen tiyatro oyunun ardından oyunda yer alan oyunculara Karakuş tarafından ödül ve sertifika takdim edildi. Katkılarından dolayı Karakuş’a çiçek verildi ve teşekkür edildi.

Enfield Belediye Başkanı Saray Karakuş tiyatro oyunu ile ilgili şu sözleri dile getirdi:

Ne muhteşem bir şov! Dugdale Merkezi’nde sergilenen, gençler tarafından üretilen tiyatro oyunu “Baby can’t wait”, Şadiye Balıkçıoğlu (14 yaşında) tarafından yazıldı ve yönetildi ve Aysen Djemal tarafından üretildi. Güzel çocuklardan oluşan grup, bu komedi oyununda yer aldı.

13 ila 15 yaş arası çocuklar “Juniors” yetişkin olarak performans sergilemiş ve tiyatro oyununda ilk bebekleri gelinceye kadar beklenilenleri genç bir çifte gösterdi. Kültürel farklılıkların komik deneyimlerinin anlatıldığı oyun, herkes tarafından çok beğenildi.

Oyunun tüm gelirleri, savunmasız yaşlı ve çocuklar ve Enfield Sanatı’nı kapsayan seçilmiş 15 hayır kurumuna bağışlanıyor. Bu anlamlı üretime katkılarından dolayı Şadiye Balıkçıoğlu, Osman Balıkçıoğlu ve Pembe Baklıkçıoğlu’na teşekkür ederim. Katılan ve desteklerini gösteren herkese teşekkür ederiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.