kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3364
EURO
35,1586
STERLIN
41,1572
BITCOIN
$65.170
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Türk annenin büyük acısı!

Türk annenin büyük acısı!

Londra’da 16 yaşındaki bir genç bıçaklandı.

Londra’nın Bow bölgesinde 24 Nisan Çarşamba günü meydana gelen bıçaklama olayında 16 yaşındaki Kıbrıslı genç Socaine sırtından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Olayla ilgili İngiliz basınına konuşan anne Ayşe Derviş, 16 yaşındaki oğlu Socaine’ın bıçaklandığını telefonda öğrendiği zaman şok olduğunu ifade ederek, hemen olay yerine gittiğini söyledi.

Oğlunu kanlar içerisinde gören kadın büyük bir üzüntü yaşadığını belirtirken, daha sonra Socaine’ın ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak durumunun kritik olduğunu kaydetti.

Bıçaklama olayının ardından çevredekilerin yardıma koştuğunu belirten anne Ayşe Derviş, yardım edenlere teşekkür etmek istediğini de sözlerine ekledi.

Anne Ayşe Derviş’in olaydan bir gün önce, Londra’yı sarsan bıçaklama suçlarının artması endişesiyle, bıçak suçunu durdurmak için kampanya yapan bir Facebook grubuna katıldığı da öğrenildi. Ayşe Derviş Londra’da artan bıçak ve şiddet suçlarıyla ve oğlunun bıçaklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her gün genç erkeklerle ilgili okuduğunuz bir hikayedeymişim gibi geliyor. Sadece birilerinin bir şey görüp görmediğini bilmek istiyoruz. Her türlü bilgi gizli tutulacaktır. Socaine herkese yardım ederdi. Çok iyi bir çocuktu. Socaine en büyük çocuğumdu ve hayatımı değiştirdi. Bana gerçek aşkın gerçekten nasıl hissettirdiğini gösterdi. Biz sadece bu kişinin başkasını incitmeden yargılanmasını istiyoruz. Her gün burada böyle olaylar yaşanıyor, ama başkasına bunu yapmasını istemiyorum. Bu korkunç” dedi.

Bir Met sözcüsü memurların Çarşamba günü saat 3.02’de hava ambulansı ile birlikte çağrıldığını doğruladı. Şimdiye kadar henüz tutuklama olmadı, ancak soruşturmalar devam ediyor.

Bilgisi olanların, 0800 555 111’de 101 veya Crimestoppers’ı isimsiz olarak arayarak bilgi vermesi gerekiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.