kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
STERLIN
41,0630
BITCOIN
$71.417
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Limasollular Derneği’nden, Atatürk Okulu’na anlamlı bağış

LİMASOLLULAR Derneği UK, Londra’da Türk Dili ve Kültürü eğitimi veren Hornsey Atatürk Okulu’na 2 bin pound değerinde bağışta bulundu.

Limasollular Derneği, Londra’da Türk Dili ve Kültürü eğitimi veren Hornsey Atatürk Okulu’na anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette Şehitler anıldı, anneler günü kutlandı ve çocukların eğitimi için destek sağlandı.

Atatürk Okulu öğrencilerine destek amaçlı bütçelerinden 2 bin pound gibi sembolik bir miktarla katkıda bulunulmasının ardından Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan, toplum içerisinde ileride kendilerinin görevini üstlenecek olan çocuklara destek vermenin görevlerin olduğunu söyledi.

37 yıldır bu önemli ve toplumsal görevi üstlenip yürüten Atatürk Okulları başkanı Türker Çakıcı’yı kutlayan Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan şöyle konuştu:

“Başarıdan başarıya yelken açan ve yarının kaptanları olacak olan ve toplum içerisinde bugün bizlerin olduğu görevleri üstlenecek olan çocuklarımıza destek vermek bizlerin görevidir. Az önce gururla çocuklarımızın Şehitlerimizi anması, anneler gününü kutlaması ve göğüslerini gere gere İstiklal marşımızı okumaları bizi büyük bir gurur deryasına sürükledi. 37 yıldır bu önemli ve toplumsal görevi üstlenip yürüten Atatürk Okulları başkanı Sayın Türker Çakıcı’yı da gönülden kutlarım.

Ayrıca gelmiş geçmiş ve halen görev yapan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Bu vesileyle şehitler haftası nedeniyle tüm şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anar, vefalı cefakar ve yüreklerinde sevginin hiç bir an eksilmediği annelerin de Anneler Gününü kutlarız.

Türker Çakıcı, Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan’a anlamlı bir hediye olarak Türk bayrağı ve çiçek verdi.

Törenin ardından ada çayı bahar karanfil karışımı Kıbrıs’a özgü çay ikramı yapıldı. Çay eşliğinde hoş sohbetler gerçekleştirildi. Anlamlı ziyarette duygulu bir tören ve güzel bir paylaşımla mutluluk yaşandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.