kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3551
EURO
35,0070
STERLIN
40,9324
BITCOIN
$69.912
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Bülent Kerdi sevenleri tarafından anıldı

Bülent Kerdi sevenleri tarafından anıldı

UZUN yıllar Londra’da yaşam süren Bülent Muhammet Kerdi Aralık ayında yaşamını yitirmişti.

Bülent Kerdi anısına, 27 Ocak Pazar günü Regency Banqueting Suite’te anma etkinliği gerçekleşti.

Kelebekler Müzik Grubu’nda piyanist olarak sahne alan Kerdi’nin ölümü Londra’da derin bir üzüntü yaratmıştı.

27 Ocak Pazar günü gerçekleşen anma etkinliği, Bülent Muhammet Kerdi’nin eşi Yvonne, kızı Claudia ve oğlu Oliver tarafından düzenlendi.

Uzun yıllardır Kelebekler Müzik Grubu’nda piyanist olarak sahne alan Bülent Muhammet Kerdi, sevenleri tarafından anıldı.

Londra Gazete’ye konuşan Bülent Muhammet Kerdi’nin eşi Yvonne “Eşim, toplum tarafından çok sevilen bir insandı ve mükemmel bir babaydı.

Dolayısıyla, eşimin anısını yaşatacak bir anma töreni düzenlemek istedik. Yoğun bir katılımla gerçekleşen anma töreni bizi oldukça duygulandırdı, eşimin toplum tarafından bu kadar değerli olması bizim için büyük bir gurur.

Uzun yıllar Kelebekler Müzik Grubu’nda müzik kariyeri ile tanıdığımız Bülent, ani ölümüyle aramızdan erken ayrıldı. Fakat Pazar akşamı onu aramızda hissettik. Bülent’in fotoğrafları her yerdeydi, onu yanımızda hissettik.

Pazar akşamı düzenlenen anma töreni ile Bülent’in olağanüstü karakterini ve geride bıraktığı izleri bir kez daha andık. Eşim, birçoğumuzu etkilemişti, bir araya gelerek Bülent’i anmak bizim için çok anlamlıydı. Hep yanımızda olan Kelebekler Müzik Grubu’na ve bize ev sahipliği yapan Regency Banqueting Suite’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.