kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5249
EURO
34,8093
STERLIN
40,4608
BITCOIN
$66.372
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Londra Yardım Melekleri’nden dayanışma gecesi

Londra Yardım Melekleri’nden dayanışma gecesi

Londra Yardım Melekleri, Tottenham’daki Regency BanquetingSuit’tekuruluşlarının 2’nci yıldönümüne özel konser düzenleyerek, elde edilen bağış ve gelirlerle kanser hastalarının giderlerini karşılayacak. Düzenlenen geceye destek vermek amacıyla hiçbir ücret almayan O Ses Türkiyefinalisti olan İbrahim Şevki, Türk Sanat Müzisyeni Cem Kafkas ve Anıl Göçen orkestrası ile birlikte sahne aldı.

Düzenlenen gecenin anlam ve önemini belirtmek üzere konuşma yapan Londra Yardım Melekleri Başkanı Nurten Mehmet, “En çok ihtiyaç duyduğumuz zamanda yanımızda olarak bize hep güç verdiniz. Gerek yaptığınız bağışlarla gerek kampanya yapıp para toplayarak çok özel bir şeyin bir parçası oldunuz. Yaptığınız yardımlar için size minnettarız” dedi.

Geceye Londra Konsolosu Buket Kop, KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, Kuzey Kıbrıs Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’in yanı sıra birçok dernek yöneticisi, iş insanları ve hayırsever vatandaşlar katılım gösterdi. Londra Yardım Melekleri kanserle mücadelede farkındalık yaratmak amacıyla kampanyaya destek olan ve bağışta bulunan herkese teşekkür etti. Gecenin sonunda bağışta bulunan birçok kurum ve kuruluşa ile dayanışmaya katkı sunan kişilere, teşekkür plaketi taktim edildi.

 

Düzenlenen geceden kareler;

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.