kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5674
EURO
34,8826
STERLIN
40,5255
BITCOIN
$66.671
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

SME4labour küçük ve orta ölçekli̇ işletmeleri̇ ödüllendirdi̇

SME4labour küçük ve orta ölçekli̇ işletmeleri̇ ödüllendirdi̇
20.12.2018
0
A+
A-

SME4Labour (Small Medium Enterprises For Labour) Organizasyonu tarafından, 18 Aralık Salı gecesi üçüncü ödül töreni Londra, Park Plaza Riverbank’da gerçekleştirildi.

İngiltere siyasetinden ünlü isimle­rinin katıldığı geceye ilgi büyüktü.

Britanya’daki İşçi Partili küçük ve orta ölçekli işletmeleri destek­lemek amacı ile geçtiğimiz yıl ku­rulan SME4Labour’un üçüncü yıl galası Londra Sheraton Hotel’de düzenlendi.

İngiltere ekonomi­sinde önemli bir yere sahip olan küçük ve orta ölçekli işletmeler ile İşçi Partisi arasında köprü kuran SME4Labour ödül töreninde bu yıl da İşçi Partili milletvekilleri, Lordlar, belediye başkanları ve iş dünyasının önde gelen isimle­rin yoğun katılımına sahne oldu.

Gecenin açılış konuşması, milletvekili  Rebecca Long-Bailey , İş Dünyası için Gölge Sekreteri, Enerji ve Endüstriyel Strateji tarafından yapıldı.

Diğer konuşmacılar arasında Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, milletvekilli Bill Esterson, İş Dünyası Gölge Bakanı, Enerji ve Endüstriyel Strateji, İşçi Partisi Genel Sekreteri Iain McNicol; Stephen Kinnock ve GMB Genel Sekreteri Tim Roache; SME4Labour’ın, küçük ve orta ölçekli işletmeleri desteklemek için yapmış oldukları çalışmaları tebrik etti.

Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan yaptığı konuşmada, küçük ve orta ölçekli işlet­melerin önemine değindi, “Küçük ve orta düzeydeki işletme­ler çalışmalarımızın merkezinde çünkü ülkenin kalkınma­sında ve geleceğinde çok büyük rol oynuyorlar” dedi.

Türkçe konuşan toplum üyeleri de dahil olmak üzere her milletten çok sayıda işletme sahibine muhasebe ve finans hizmeti veren Alton & CO şirketinin kurucusu Altan Kemal ödül verdi.

Geniş bir menüden oluşan akşam yemeğinin servis edildiği gecede müzisyenler sahne alıp geceye renk kattılar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.