kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3613
EURO
34,9612
STERLIN
40,9432
BITCOIN
$70.780
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Orta şiddetli yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Tottenham Park Mezarlığı, Adalet Bakanlığı tarafından denetlenecek

Tottenham Park Mezarlığı, Adalet Bakanlığı tarafından denetlenecek

Enfield Belediyesi, Tottenham Park Mezarlığı’nın denetiminin başlamasını memnuniyetle karşıladı.

Enfield Belediyesi, Adalet Bakanlığı tarafından, özel mülkiyete ait olan ve işletilen Tottenham Park Mezarlığı’nın durumu, uygulamaları ve yönetimiyle ilgili çok ciddi endişeleri araştıran bir müfettiş tayinini memnuniyetle karşıladı.

Mezarlık yakın zamanda yönetime geçti. Daha önce, Tottenham Park Charitable Trust ve topluluktan yönetilme şekli hakkında birtakım şikâyetlere maruz kalmıştı.

Enfield Belediye Lideri Nesil Çalışkan, davayı görüşmek üzere Adalet Bakanlığından yetkililerle bir araya gelerek, davanın durumuna müdahale edilmesi yönünde çağrıda bulundu.

MOJ, Peter Mitchell’in bir müfettiş tayin edilmesini ve mezarlığın durumuyla ilgili kaygıları soruşturmak için görevlendirildiğini doğruladı.

Çalışkan şöyle dedi:

“Mezarlık alanı, Tottenham Park Mezarlığı’nda gömülü olan kişilerin aileleri için büyük sıkıntılara yol açan mezarlıkların yönetimi ve uygulamaları hakkında çok ciddi endişeler dile getirildi.

Adalet Bakanlığı’nın Mezarlığı denetlemek için bir müfettiş görevlendirmesinin doğru ve uygun olması, böylesine derin üzücü endişelerin giderilebilmesi ve bunun gerçekleşmesinden ve 20 Aralık’a kadar rapor vermesinden memnuniyet duymaktayım. Bu, ben ve Tottenham Park Charitable Trust’ın istediği bir şey.

Bu durum, Tottenham Park Mezarlığı’nda gömülenlerin akrabalarının sesinin duyulmasında önemli bir adım oldu. Soruşturmayı tam olarak destekleyeceğimizi belirtiyoruz.

Mezarlığın yönetimine müdahale etmek için herhangi bir yasal yetkiye sahip olmamasına rağmen, Enfield Belediyesi sağlık ve güvenlik kaygılarını ele almak için uğraşmış ve endişeler ilk olarak ortaya çıktığı anda sahada gömülen insanların ailelerini destekledi.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.