kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5018
EURO
34,5754
STERLIN
40,4571
BITCOIN
$62.080
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği kuruldu

İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği kuruldu

KAHRAMANMARAŞ Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un girişimleriyle İngiltere Kahramanmaraşlılar Eğitim ve Kültür Derneği kuruldu.

Yapılan istişare sonucunda İngiltere Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanlığına Ali Kılınç, Denetim Kurulu Başkanlığına Özkan Güven getirildi.

İngiltere Kahramanmaraşlılar Derneği kurucu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor:

Ali Kılınç, Şükrü Aybakar, Nevzat Kaya, İbrahim Altun, Rayif Dağ, Şerif Kuzu, İsa Gönen, Celal Tankişi, Musa Yurdagül, Ramazan Ganidağlı, Abdulhakim Dağ, Yusuf Kılınç, Özkan Güven, Bedran Çullu, Abdulkadir Özdemir, Nazmi Çayır, Hasan Huseyin Yıldız, Mehmet Emin Tankişi, Cuma Ganidağlı ve Ali Demirci.

Dernek tarafından yapılan açıklama ise şöyle:

“İngiltere de yaşayan bütün Kahramanmaraşlıları bir araya getirmek için İngiltere Kahramanmaraşlılar Derneği’ni kuruldu. Toplantıya katılanlar, bütün Kahramanmaraşlılara eşit mesafede hizmet edecek, Kahramanmaraş’ a ve Kahramanmaraşlılara katkı sağlayacak ortak yapının nasıl olması ve nasıl olmaması gerektiğini dile getirdiler. Kahramanmaraş Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, toplantıya görüntülü arama ile katılarak her türlü desteği ile bu oluşumunun arkasında olduğunu, bütün Kahramanmaraşlıların tek yumruk olarak bir arada olması gerektiğini; geç kalınmış bu oluşumun kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek İngiltere’de yaşayan tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerini selamladı.

Başkan Ali Kılınç, yarından itibaren Kahramanmaraş’a ait bütün derneklerin ve kuruluşların tek tek ziyaret edilerek görüşlerinin alınacağını dile getirdi. ilk amaçlarının da Kahramanmaraş ya da çevresine Londra’dan direk uçuş için THY yetkilileri ile bir an önce görüşmek olduğunu söyledi. İngiltere Kahramanmaraşlılar Derneğinin bütün Kahramanmaraşlılara ve katkı sağlayacak herkese açık olduğunu dile getiren Kılınç,  bu oluşuma katılmak ve katkı sağlamak isteyen ayrıca Kahramanmaraş ile ilgili projesi olan, söyleyecek bir sözü herkesin 07794444008 numaralı telefondan ya da ingilterekahramanmaraslilar@gmail.com adresinden kendisine ulaşılabilineceğini söyledi.

Ali Kılınç ilerleyen haftalarda yönetim kurulu ile birlikte Kahramanmaraşlılar Derneğinin amaçları, faaliyetleri, hedefleri ve projeleri ile ilgili daha detaylı açıklama yapmak için basın toplantısı düzenleneceğini sözlerine ekledi.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.