kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,8036
EURO
34,7732
STERLIN
40,6751
BITCOIN
$61.816
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiliz Escobar” ve eşi servetiyle yakalandı

İngiliz Escobar” ve eşi servetiyle yakalandı
05.09.2018
0
A+
A-

“İngiltere’nin Escobar’ı” olarak bilinen ünlü uyuşturucu baronu Andrew Deamer’ın eşi Kolombiya polisinin yaptığı bir operasyonla tutuklandı.

Ünlü uyuşturucu baronu ailesinin serveti ise, duyanları hayrete düşürüyor…

İngiliz ünlü uyuşturucu baronu Andrew Deamer “İngiltere’nin Escobar’ı” olarak biliniyordu. Ünlü baronun ardından Kolombiyalı eşi Marcella Zapata da, komşularının yaptığı şikayet neticesinde evlerinde bulundurduğu 354 Milyon Sterlin (yaklaşık 3 Trilyon TL) değerindeki uyuşturucuyla yakalandı.

Ünlü baronun 37 yaşındaki karısı, Kolombiya’nın Medellin şehrinin yakınlarında evine basan polis ve askerler tarafından tutuklanıp göz altına alındı. Ünlü uyuşturucu baronu, şimdi Kolombiyalı karısı Marcela Zapata ile birlikte yaşadığı Güney Amerika’nın Medellin şehrinde tutuluyor.

Andrew Deamer

Deamer’ın 37 yaşındaki karısı, sosyal medyada sık sık eşi ve evcil hayvanlarıyla pozlar veriyor ve selfieler paylaşıyordu. Ayrıca polislerin bastıkları 10 Trilyon TL değerindeki ultra lüks malikanelerinin de fotoğraflarını yayınlıyordu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla kocasıyla övünen Zapata, kocasının fotoğraflarından birine ise “Kocam dünyanın en tatlısı ve en iyisi.” diyerek not düşmüştü.

Marcella Zapata

Polis memurları uyuşturucu baronu ailenin, elindeki diğer uyuşturucu maddeleri sakladığı laboratuarlara sahip olduklarını iddia ederken, Deamer’ın komşuları ise onun babasının izinden gittiğini söylüyor. Ünlü baron Deamer’ın babası 18 yıl önce büyük bir dolandırıcılıkla suçlanmıştı ve cinayetten hüküm giymişti.

Ailenin komşuları ve tanıdıkları ise şöyle konuştu: “Haberleri duyduğumuza şaşırmadık, buradaki herkes bunun hakkında konuşuyor. O babasının izini takip ediyor.”

1998 yılında tutuklanan ve 5,5 Milyon Sterlin (47 Milyar Türk Lirası) değerindeki uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlandıktan sonra vefat eden Deamer’ın babası, ölümünden önce bir yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.