kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Kaçak şekilde satılan birçok ilaca el konuldu

Kaçak şekilde satılan birçok ilaca el konuldu
18.08.2018
0
A+
A-

İNGİLTERE’YE yüzbinlerce sigara ve uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir kişi tutuklandı.

Ülkeye fazla miktarda sigara ve uyuşturucu madde içeren ilacı kaçak şekilde getiren kişi polis tarafından yürütülen operasyonla tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. Kara para aklama ve reçete ile satılan ilaçları kaçak şekilde ülkeye sokma suçlarından yargılanan erkek şahıs 4 yıl 8 ay hapse mahkum edildi.

Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Ocak ayında meydana gelen olay sonucunda mahkemeye çıkarılan bir kişi hakkında devam eden soruşturulma sonucunda olayın aydınlatıldığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında şüpheli şahsın evinde yapılan araştırmada ikametgahından reçete ile satılma zorunluluğu olan fazla miktarda uyuşturucu içeren ilaç, 17 bin pound ve sigara bulunduğu açıklandı.

Havacılık Polislik Komutanlığı’ndan gelen açıklamada, soruşturma hakkında şu açıklama yapıldı:

“Bu fantastik sonuç, havaalanlarında kaçakçılıkla ilgili istihbarat önderliğindeki proaktif bir soruşturma sayesinde gerçekleşti. Londra’nın sokaklarında reçetesiz olarak ve kaçak şekilde satılan çok miktarda ilacı aldık. Bunlar, katı tıbbi rehberlik altında verilmediyse, bağımlılık yaratan ve tehlikeli olabilecek ilaçlar. Bugünkü sonuçlar, bu tür uyuşturucuların yol açtığı zararların önlenmesi konusundaki kararlılığımızı gösteriyor. Kanunları çiğneyenler adalete teslim edilmeli.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.