kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.584
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

İngiltere’de “cinsel maceraperestler” için özel tatil paketleri

İngiltere’de “cinsel maceraperestler” için özel tatil paketleri
16.08.2018
0
A+
A-

İngiltere’de Meksika, Avrupa ve Karayip ülkelerinde yetişkinlere özel tatil paketleri satan bir seyahat şirketi kuruldu.

Temptation Holidays adlı şirket, 21 yaşın üzerindeki müşterilerine çeşitli butik otellerde tatil paketleri sunuyor.

Bazı tesislerde “cinsel maceraperestler” için oyun odaları da bulunuyor.

Independent’ın haberine göre tatil paketleri turun ne kadar “yetişkin” olduğuna göre sınıflandırılıyor ve kategoriler “parti”, “çıplak” ve “oyun” diye sıralanıyor.

Şirket “parti” tatillerindeki tesislerde, canlı bir atmosfer ile “isteğe bağlı üstsüz alanlar” bulunduğunu ve arkadaş gruplarına uygun olduğunu söylüyor.

“Çıplak” tatillerde bir seviye üstü ve bu tatillerdeki tesislerde de “giyinmenin isteğe bağlı” olduğu alanlar yer alıyor.

Sadece çiftlerin gidebildiği “Oyun” tatillerinde ise “çiftlere özgü oyun odaları”, erotik eğlence ve yetişkin partileri düzenlendiği belirtiliyor.

Temptation Holidays Genel Müdürü Nina Saini, “göze çarpmayan” tesislerin ve yat turlarının “seks pozitif” bir atmosferi teşvik ettiğini söyledi.

Saini “Çiftlerin cinsel tercihlerini kimsenin yargılamadığı bir yerde yaşayabileceği, güvenli ve mahrem alanlar sunuyoruz” dedi.

FOTOĞRAF VE VİDEO YASAK

Saini, “İnsanlar günümüzün Tinder kültürüyle birlikte partnerleriyle ilişkilerini zenginleştirmek istiyor. Ne istediklerini iletme konusunda daha iyiler. Tesisler ve gemi turlarımız partnerinizle yeniden iletişim kurma fırsatı sunuyor. Cinselliğinizi keşfetmek istiyorsanız, ilginç bir konsept” diye konuştu.

Her şeyin tamamen isteğe bağlı olduğunu belirten Saini ayrıca, tüm tesislerinde fotoğraf makinesi ve kamera kullanmanın tamamen yasak olduğunu vurguladı.

Şirketin tatilcilerin uymasını şart koştuğu kuralları şöyle;

Üstsüz olmanın ve giyinmenin isteğe bağlı olduğu tatillerde “uygun giyinin”

Fotoğraf ve video çekmeyin

Kamusal alanlarda cinsel ilişkiye girmeyin

Personelden yaşadıklarınıza dâhil olmalarını istemeyin

Personelin konuklarla “yakın ilişkiye girmeleri” de yasak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.