kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.250
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Takma kirpik neredeyse kör edecekti

Takma kirpik neredeyse kör edecekti
06.08.2018
0
A+
A-

ALTI aylık hamile olan Stacey Louise Ball, takma kirpik yüzünden neredeyse kör oluyordu. Bir daha asla göremeyeceğini düşünen Stacey, ”kör olduğumu, bebeğimi göremeyeceğimi düşündüm. İlk defa gittiğim bir güzellik salonu yüzünden gözlerimi kaybediyordum” diyerek tüm kadınları uyarıyor.

İngiltere’de yaşayan Stacey Louise Ball evinin yakınlarındaki bir kuaför salonunda kirpik taktırıp, kaşlarını boyattı.

”Altı aylık hamileyim. Kör olduğumu bebeğimi asla göremeyeceğimi düşündüm diyen Stacey, o an dünya başıma yıkılmış gibiydi” diye konuşuyor.

Yaşadığı süreci The Sun gazetesine anlatan 22 yaşındaki kadın şöyle konuştu: ”Havanın sıcak olmasına bir de hamileliğim eklendiği için her zaman gittiğim güzellik merkezi yerine evimin yakınlarındaki bir kuaför salonuna gittim. 3 yıl boyunca kirpik taktırıyorum ancak böyle bir şey başıma daha önce gelmemişti. Güzellik uzmanı kirpikleri en az yarım saatte takabildi ve gözüme tutkal bulaştı tutkalı temizlerken canım çok acımış ancak temizlendikten sonra her şeyin normale döndüğünü düşünmüştüm. Sabah uyandığımda kirpikler birbirine yapışmış açamıyordum.

Gözlerim şişmeye ve kaşınmaya başlamıştı. Sağ gözüm görmüyor, sol gözüm de bulanık görüyordu. Artık kör olduğumu düşünmüştüm. Göz doktorunun acil müdahalesi sayesinde hayatım kurtuldu. Şimdi bebeğime bakacağım onu göreceğim günleri sayıyorum. Güzelleşmek uğruna yaptırdığımız birçok uygulama, bazen faciayla sonuçlanabiliyor. Kadınları bu noktada uyarmak istiyorum. Bilmediğiniz güvenmediğiniz güzellik salonlarına gitmeyin”

Olayı Facebook üzerinden fotoğraflarıyla birlikte anlatan kadın salondan şikâyetçi olacağını bildirdi. Güzellik salonundaki çalışanlar ise, kadının iddialarını reddetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.