kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
STERLIN
40,9660
BITCOIN
$70.672
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Sadece kendi hayatını değiştirmedi

Sadece kendi hayatını değiştirmedi
31.05.2018
0
A+
A-

Kraliyet ailesinden bir Prens, ilk kez boşanmış ve kendisinden yaşça büyük bir kadınla evlendi. Gelinin soylu bir aileden gelmiyor olmasını saymıyoruz bile. Hatta gelin Markle’ın ailesi , Kraliçe 2. Elizabeth’in de uykularını kaçıracak türden bir aile.

Sonuçta, oyuncu Meghan Markle, Prens Harry’nin kolunda onun resmi karısı olarak kiliseden çıktı ve yepyeni bir hayata adım attı. İşte tam o sırada hayatı değişen başka biri daha vardı: O da tıpkı Markle gibi bir peri masalının gerçek kahramanı oldu. Kim miydi o? Meghan Markle’ın köpeği Guy! Hatta öyle ki düğünden birkaç gün önce Kraliçe Elizabeth’in özel aracında çıktığı gezintide bile görüntülendi.

Guy. Onun da tıpkı sahibi Meghan Markle gibi bir peri masalı kahramanı olmasının bir nedeni var elbette. Ama bu neden sadece Markle’ın bir prens ile evlenmesi değil.

The Guardian Gazetesi’nin haberine göre Meghan Markle’ın çok sevdiği Guy, bırakın sarayda yaşamayı neredeyse ölümün kıyısına gelmişti. 2015 yılında ABD’nin Kentucky kentinde bir ormanda korkunç bir halde bulundu Guy.

Bu inanılmaz hikayenin detayları geçtiğimiz günlerde yüz üstüne çıktı. 2015’te Kentucky’de bir ormanda tek başına perişan halde dolaşırken bulunan ve kimsenin sahiplenmek istemediği Guy’ın uyutularak öldürülmesine günler kalmıştı. Barınaklardaki ölüm listesinden köpek kurtaran gönüllüler Guy’ı çıkartarak, sahiplendirmelerin yapıldığı özel bir etkinlik için Kanada’ya götürdüler. Kanada’ya varalı daha bir gün bile olmamışken, sahiplendirme etkinliğine gelen Markle, Guy’ı oracıkta sözleşmeye imza atarak sahiplendi.

O zamanlar yaşlı Alman kurdu kırması köpeğiyle birlikte Toronto’da yaşayan Markle, daha sonra Prens Harry ile tanışarak Guy ile birlikte İngiltere’ye taşındı. Şu anda Guy, Meghan ve Harry ile Kensington Sarayı’nda yaşıyor.

Sürekli petshop’tan satın almak yerine barınaktan sahiplenmenin önemini hatırlatan hayvansever Markle, kürk de kullanmıyor. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.