kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
STERLIN
41,0276
BITCOIN
$70.852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kate’in üstsüz fotoğraflarına tepki

Kate’in üstsüz fotoğraflarına tepki
14.09.2012
0
A+
A-

kateİngiltere Başbakanlığı ile Kraliyet resmi konutu, bir Fransız magazin dergisinin Prens William’ın eşi Kate’in üstsüz fotoğraflarını yayımlamasına tepki gösterdi.

Başbakanlık, “Çiftin mahremiyetine saygı gösterilmesi gerekirdi” açıklamasında bulunurken, Kraliyetin resmi konutu Clarence House, “çiftin mahremiyetinin kaba ve açıklanamaz bir şekilde ihlal edildiğini” bildirdi.

Kate ile William’ın resmi konutu olan Clarence House’dan yapılan açıklamada, “Fransız bir derginin ve fotoğrafçının kaba ve açıklanamaz bir şekilde mahremiyetlerini ihlal etmesi dolayısıyla Cambridge Dükü ve Düşesi çok üzgün” denildi.

Olayın, Prenses Diana’ya yaşamı boyunca basının ve paparazilerin gösterdiği fazla ilgiyi anımsattığının kaydedildiği açıklamada, konunun avukatlara danışıldığı ifade edildi.

“Closer” isimli Fransız magazin dergisinde, çiftin geçen hafta Fransa’da İngiltere Kraliçesi’nin yeğenine ait şatoda tatil yaparken ve güneşlenirken fotoğrafları yayımlanmıştı. Dergi 4 sayfasını fotoğraflara ayırırken, bazılarında Kate üstsüz güneşlenirken görülüyor. Dergideki fotoğrafların uzaktan çekildiği ve çoğunun net olmadığı kaydediliyor.


Olayın Fransa’da yaşanması, 1997 yılında Paris’te paparaziler tarafından takip edilirken trafik kazasında hayatını kaybeden Prens William’ın annesi Prenses Diana’nın ölümünü anımsattı.

Kate, son olarak Malezya’da bir camiyi ziyareti sırasında görüntülendi. İngiltere kraliyet çifti, 9 günlük Güney Doğu Asya ve Güney Pasifik turunu sürdürüyor. (Aslı Aral-AA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.