kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3740
EURO
34,9623
STERLIN
40,9725
BITCOIN
$69.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Hırsızların asitle saldırdığı teslimatçı görme yetisini kaybedebilir

İngiltere’nin başkenti Londra’da yüzüne asit atılan teslimat görevlisinin görme yetisini kaybedebileceği kaydedildi.

Hırsızların asitle saldırdığı teslimatçı görme yetisini kaybedebilir
06.11.2017
0
A+
A-

İngiltere‘nin başkenti Londra‘da yüzüne asit atılan teslimat görevlisinin görme yetisini kaybedebileceği kaydedildi.

Perşembe günü Londra‘nın kuzeyinde yer alan Walthamstow bölgesinde iki hırsız, teslimat görevlisi Muhammad Nawshad Kamil’in motosikletini çalmak istemiş fakat başarılı olamayınca 32 yaşındaki Kamil’in yüzüne ve göğsüne asit dökmüşlerdi.

Cuma günü saldırıyla ilgili soruşturma başlatan polisler 14 yaşındaki bir gencin olaya dahil olduğuna dair birkaç kanıt bulunca genci  güney Londra‘da bulunan bir karakola götürdü. Kamil’in arkadaşı Imran Rumel, “Hastaneye arkadaşımı görmeye gittim ve kendisi şu an çok kötü bir durumda. Görme yetisini kaybedebilir” dedi.

Londra’daki dedektiflik masası Scotland Yard, aynı saldırganların saat 18.30’da, Kamil’in saldırısının gerçekleştiği yerin yaklaşık iki buçuk kilometre ilerisinde başka bir teslimat görevlisine saldırdıklarını düşünüyor. Polis, 32 yaşındaki diğer kurbanın hayati tehlikesini olmadığını ve yine motosikletini çalmak isteyen iki kişi tarafından yüzüne asit döküldüğünü söyledi.

Başmüfettiş Gordon Henderson, saldırının Kamil’i “hayatıyla ve çok ağır göz yaralarıyla savaşmak durumunda” bıraktığını söyledi. Yerel basına konuşan Henderson, “Muhammad Nawshad Kamil işine giden masum bir teslimat görevlisiydi ve bir daha göremeyebilir. Şu an tereddüt etme zamanı değil, eğer bu suç hakkında bir bilginiz varsa hemen polisi aramalısınız” dedi.

İngiliz polisi soruşturmalara devam ederken, iki saldırı arasında bir bağlantı bulamadıklarını ve ikinci saldırıyla ilgili kimseyi tutuklamadıklarını söyledi. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.