kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5241
EURO
34,7579
STERLIN
40,6002
BITCOIN
$63.208
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C

İngiltere’nin en küçük penisli adamı: Gurur duyuyorum!

Independent’ta yer alan habere göre, Ant Smith adlı adamın ünü, yazdığı kitabın ardından yer aldığı reklamla, yaşadığı yerdeki billboard’lara kadar taştı!

İngiltere’nin en küçük penisli adamı: Gurur duyuyorum!
22.10.2017
0
A+
A-

Independent’ta yer alan habere göre, Ant Smith adlı adamın ünü, yazdığı kitabın ardından yer aldığı reklamla, yaşadığı yerdeki billboard’lara kadar taştı! Kitabın ve yazarın ününün bu kadar yayılmasının nedeni ise daha da ilginç; Smith, eserinde ‘penisinin ne kadar küçük olduğu’nu anlatıyor. Habere göre, Britanya’nın en küçük penisli adamı o!

‘Small Penis Bible’ (Küçük Penis İncili) adlı kitapta, Smith, normalde 1 inch (2,5 cm) erekte olduğunda ise 4 inch’e (yaklaşık 10 cm) ulaşan penisini anlatıyor.

Smith kendisini, ‘Küçük bir iğneyle ilgili ne sorun olabilir ki’ sloganıyla yürüdüğünü ifade ettiği Thriva adlı kampanyanın öncüsü olarak tanıtıyor.

Smith’in dahil olduğu kampanya, insanları kendi kendilerine kan testi yapma konusunda cesaretlendirmeyi hedef alarak”Küçük bir iğne ne kadar kötü olabilir ki” sloganını taşıyor. Smith de bu kampanyaya dahil olarak, insanları evde pek çok hastalığı önceden tahmin edebilmeleri amacıyla kullanabilecekleri ‘finger prick’ adı verilen ‘parmak iğnesi’ kan testi kitini yaymaya çalışıyor.

Testin kolesterolde, ciğer fonksiyonlarına, kanınızdaki demirden vitamin eksikliklerine kadar pek çok saptamanın ‘parmak’ boyundaki bir kan testi aparatıyla evde öğrenilebilmesi için üretildiği belirtiliyor.

PENİSİNE ŞİİR YAZMIŞ

50 yaşındaki yazarın penisi ile tatnıma hikayesi ise oldukça ilginç…Smith, penis boyunun küçüklüğü ve penisi için 2015’te yazdığı ‘kısa’ şiiri ile tanınıyor.

Eşi Chyristine ile Londra’nın Doğu kesiminde yaşayan Smith, kitabında, penisinin küçük oluşundan kaynaklanan travmalarını ve bunların üstesinden nasıl geldiğini anlatıyor.

Smith kampanyayı şöyle özetliyor:

“Thriva sayesinde yürüttüğümüz bu kampanya, sağlıkla ilgili her türlü şeyi; yani akıl, zihin, ruh, beden sağlığı gibi, bedenin sadece dışındaki değil tümüyle iç ve dış bedeni ilgilendiren tüm konularda olumsuzlukları engelleyici yöntemleri yaymanın en mükemmel yolu.

Eğlenceli olmasının yanı sıra, aynı zamanda ciddi bir mesajı da var… İçimizde ne olduğunu düzenli bir şekilde takip edebilirsek, aynaya baktığımızda bunun yansımasını izleyebileceğiz ve emin olun çok daha iyi olacağız. İnsanlar bunu açıklamaktan utanıyor, sıkılıyor fakat küçük penis dünyanın sonu değildir.”

50 yaşındaki Smith, yıllarca ‘küçük penisi’nden utandığını ve bunu hayatının en büyük problemi haline getirdiğini ve çoğu zaman bununla ilgili ruhsal buhranlar geçirdiğini sözlerine ekleyerek şöyle devam ediyor:

“Başkalarıyla kendinizi kıyaslamak inanın

size hiçbir şey kazandırmıyor. ‘Normal’ kime göre ve neye göre normal? ‘Normal’ olanı reddetmek ve bize özel olanı kabul etmek… Önemli olan bu! Bize has, bize özel olanı kabul etmemek, kendimizi sevmeyi engelliyor.”

Aynı zamanda kendimizi sevmenin dışında başkalarını sevmemizi de engelliyor. Şöyle düşünüyorum; kendi adıma konuşmak gerekirse; normal, ortalama ya da olağan olandan da farklı olanı tercih ederim. Yaşasın farklılık! Çeşitlilik ve değişiklik bizi başarılı kılan şeylerden biri…” (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.