kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
STERLIN
40,8482
BITCOIN
$70.342
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kadın subaylar ile kaptan ve yardımcıları cinsel ilişkiye girmişler

İngiliz Kraliyet donanmasına ait denizaltının “aşk denizaltısına dönüştüğü” ortaya çıktı.

Kadın subaylar ile kaptan ve yardımcıları cinsel ilişkiye girmişler
15.10.2017
0
A+
A-

İngiliz Kraliyet donanmasına ait denizaltının “aşk denizaltısına dönüştüğü” ortaya çıktı. Kaptan, yardımcısı ve bazı kadın subayların, nükleer başlık almaya giderken cinsel ilişkiye girdikleri belirlendi.

İngiltere Kraliyet donanmasına ait HMS Vigilant isimli denizaltısının Kuzey Atlantik derinliklerine konuşlandığı sırada Rebecca Edward isimli kadın teğmenin üst rütbeli bir subay ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

DENİZALTI KOMUTANI GÖREVDEN ALINDI

Denizaltıda bulunan bazı subayların, eşinden boşanmış 41 yaşındaki denizaltı komutanı Stuart Armstrong’un kadın teğmen ile ilişkiye girdiğini iddia etmeleri üzerine denizaltı komutanı görevden alındı.

SKANDAL AMERİKA’YA GİDERKEN YAŞANDI

Komutan ve teğmenin ilişkisinin, kraliyet donanmasına ait denizaltının Amerka’dan satın alınan nükleer silah başlıklarını getirmek için giderken başladığı ortaya çıktı.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİKÇE BAŞKA SKANDALLAR ORTAYA ÇIKTI

İddialardan sonra açılan soruşturmada geminin ikinci komutanı LT CDr Michael’in de başka bir kadın subayla ilişkiye girdiği ortaya çıktı. The Sun gazetesine konuşan bir yetkili, soruşturmanın devam ettiğini ve derinleştikçe başka skandalların ortaya çıktığını söyledi.

ERKEK ASKERLERİN KADIN ASKERLERE DOKUNMAMA KURALI VAR

Kraliyet donanması kanunlarına göre, sefer halinde deniz altı ve gemi gibi askeri araçlarda erkek askerlerin kadın askerlere dokunmaması konusunda çok sıkı kurallar var.

Kadın subay ve ve komutanlar görevden uzaklaştırılırken soruşturmanın bütün denizaltı personelini kapsayacağı belirtildi. (HABERLER.COM)

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.